Bäse-magar.

Kan tydligen inte sätta min fot på vissa avdelningar på lasarettet utan att det blir folktomt. Har inte många patienter, utskrivning efter utskrivning. Är det MIG dem flyr kanske? =) Så lite segt är det . Har nyss slukat mammas matlåda med allt däri. Hon vet minsann vad jag tycker om. Och inte är det onyttigt heller.
Jobbar i vårdlag såklart, jag och en SSK. Hon är så go, gravid-magen är så söt. Hon ska ha bebis i februari, och man ser lagom mycket att magen putar under den vita lasaretts-klädseln. Blir nästan lite avundsjuk. Inte klokt, jag har aldrig tänkt så förr. Men nån dag så.. =P
På tal om bebisar. Jag hoppas jag får klämma och klappa på en annan bäse-mage på fredag. =)

Nattsvart ute. Klockan är inte ens sex. Uj vad jag saknar ljus nu. Det är mörkt när man stiger upp på morgonen, och det är mörkt när man kommer hem igen.
En utlandsresa är önskad. Men icke genomförbar. Men jag tror minsann karln är sugen också. Han hade minsann kollat sista-minuten resor igår, till Egypten. Dit vill han. Jag följer gärna sa jag. =)

Nej, dags att visa sitt face ute i korridoren. Inte för att någon behöver mig. Men så vet dem att JAG lever.


överskrift?

På jobbet. En lugn liten stund, innebär rast. Ska strax bege mig och inhandla lite sallad, det får det bli till lunch idag. Och knäckemacka såklart. =)
Dubbla skift, vad lätt det är att tacka ja till det, men ack så man ångrar dem orden bittert när den dagen väl kommer. Önskar så att jag kunde få ha en kväll hemma. Men icke. Det ska jobbas ihop pengar. Ska slå lönen jag fick denna månad. Det vore nå.

Solen skinner, vackert ute. Hinner nog med en snabb promenad också.

Sova gott.

Good morning! Nästan en hel natts sömn. Kvart i fem satte näsan igång. Ska nu testa att ta tabletterna på kvällen istället för morgonen, så kanske det sträcker sig över HELA natten. Hoppas det. Var så skönt att sova.
Som vanligt så var vi som ett gammalt gift par igår, som höll på och somna i soffan redan vid halv nio tiden. Bara att gå och lägga sig. Men förstå, det är såå skönt att lägga sig då. Man har en såå lång natt framför sig, och man känner att man verkligen får sova. Även om det blir att man vaknar emellanåt av näsor och katter, så har man ändå många timmar att sova/blunda ögonen på. Ja jag vet, jag är gammal. But hey, karln är likadan. Han har inte min ålder direkt. Haha.
Nu ska jag iväg och jobba. Dubbla skift väntar. Ledig en timme däremellan på eftermiddan. Lagom tid att färdas på, hämta matlådan och se till katterna en sväng.
Ha en skön dag alles!

Tapper.

Åh vilket långt inlägg jag skulle kunna skriva här. Men mina innersta tankar stannar inom mig. Just nu är det nog ingen som riktigt hajar Sara. Inte ens jag själv. Det enda jag vet är mitt liv känns fruktansvärt stressigt nu. Men jag har mig själv att skylla. Måste varva ner mer.
Gjorde ett tappert försök till det nyss. Efter maten som min härliga karl tillagat lagom tills jag kom hem efter träningen, så tappade jag upp ett varmt bubbligt bad. Lät kroppen sjunka ner och jag kände sakta hur en ro sänkte sig över mig. Men ack, den varade inte längre. För när man då låg där så började tankarna vandra. Försökte jaga bort dem, till och med fysiskt vifta bort dem, men då blev det för mycket badskum på golvet. Tappert försök ialla fall. Låg ju där i badet i alla fall tio minuter.. eller kanske fem.. suck.
Dags att lära sig varva ner. Men allt på en gång.

Nu ska jag försöka slappna av. Karln har dragit ut täcke och kuddar till soffan. Ser lockande ut att krypa ner där.
Ses till helgen hos Fröken I?


Inte då.

Säger bara, starkt jobbat Sara. Jag var ganska nöjd med min lön som ramlade in i fredags, och när jag räknar efter så är mina jobbprestationer än bättre denna månad, så nästkommande lön kommer vara bättre, iaf enligt mina beräkningar. Då ska jag minsann kosta på mig en Gbg-Holly-resa.

Allergisk mot katterna? Inte då. Det kommer aldrig på fråga. Det kommer aldrig att ske under min livstid. Har fått nya dunderpiller av mamma nu, får se om dem kan bättra på mitt natt-nys-beteende. Jag hoppas verkligen det. Sist jag hade en hel natts sömn utan avbrott, då hade jag alkohol i kroppen. Och inte tänker jag ha det varje kväll inte.

Kanske äntligen blir köp av en helkroppsspegel idag. Hittade en i fredags, men stod och tvekade. Så jag ska dra med karln dit idag och kolla en gång till. Billig var den ju. Är lite smått trött och ilsk på att behöva hoppa på toalocket upp och ner för att kunna se alla delar av mig när det är dags för spegling.

Nej, eftermiddag är det minsann. Snart dags att styra från det här gökboet.

TJoho


Ledig, vad är det?

Ännu en dag som jag trodde jag skulle vara ledig på. Men icke. Två arbetsplatser, två turer. Tackar någon för att den ena turen bara är på två timmar. Höhö. Slappt. Tandläkarbesök däremellan. Sista tanden ska lagas, för denna omgång. Nu ska det inte bli fler hoppas jag. Ska jaga tandtrollen dit dem hör hemma. Hos någon annan.
Lasarettet klarar sig inte utan mig. Blev väckt vid åtta, jag som försökte ta en sovmorgon idag, efter en skitjobbig natt, och efter mycket om och men så lyckades jag förhandla fram en skaplig tur. Tur att man har mål i mun.
Natten har varit dryyyg. Mina nysningar har varit konstanta och jobbiga. Det är inte så kul att behöva sitta i badrummet och nysa en halvtimme i taget, tre ggr varje natt. Kan ju inte gärna ligga i sängen och låta som en frustande häst, då jag har en karl vars klocka ringer 6.00.
Det händer bara på nätterna. What´s up with that?? Är ju inte förkyld. Bara en förbannat massa nysningar, och det killar i näsan och gommen så man håller på och klättra på väggarna till slut.

Nu ska jag ta tag i denna dagen. Buhu.

Gårdagens fynd:

Klicka för att visa Megabild! Skinn stövlar från Gino Ventori

Snart i min brevlåda. =) För endast 27 riksdaler. =) höhö.

Lillasyster

Jag tror minsann vi börjar bli i klass med den mycket äldre generationen, den gråhåriga eller ickehår-alls. Vi gick och la oss halv nio igår. Med andra ord, om man ska räkna vintertiden, eftersom det vreds tillbaka i natt, så la vi oss halv åtta.. Och gick upp klockan fem. På en söndag dessutom. Fattas bara att vi skulle sitta och äta frukost välling och lyssna på p4. =)
Men så är icke fallet. Vi har båda saker på gång idag. Jag ska bege mig till jobbet om en timme. Han har redan farit till några mil bort. Det är service på fyrhjulingen som han ska assistera till.
Ja.. så kvällen igår blev skön och kort. Vi lagade lite hemgjord pizza och mumsade på. Galna Professorn och Svensson svensson.
Men jag är besviken på Svensson Svensson. Det är inte alls lika humörhöjande som det var förut. Tycker inte om att barnen blivit stora helt plötsligt. Kan det inte vara som i andra sit-coms, där barna inte växer. Det kanske inte finns några såna, tänker bara på tecknade serier. Kanske lättare att hålla barnen unga där. Mja.

Fick motorvärmarsladd igår. Bilen är nu utrustad, och kommer aldrig mer vara kall vare sig i eller under huven under denna vinter. Gött! Jag ska skämma bort den.Jag är kär i Lillasyster. Då menar jag musiken, gruppen, rösten.


Glaaad!

Vilken skön känsla! Det minskar, och det märks. Det lönar sig att slita som jag gör, det är ett som är säkert. Nu kommer jag gå till jobbet med hoppsa-steg hädanefter. Jag är så glaad.
Och mätt. En kalasgod middag hos svärföräldrarna blev det. Jisses vad smaklökarna njöt av det. Onyttig efterrätt, men ack så god. Chokladpudding med ananas. Sluuurp!

Talat med mammsen nu. Finns ingen som hon. Hon är bäst!Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0