High Chaparall dag 1

Minisemester nummer 2, då hamnade vi i dem småländska skogarna och närmare bestämt High Chaparall. Första gången för Molly och hon levde snabbt in i rollen som cowboy. Lite bilder från första dagen där. 
 
 
Återkommer med dag 2. Nu ska vi ägna oss åt lite mer semestermys. 
 
Kram på er! 

Kolarbyn

Våran första lilla mini-semester gick till Skinnskatteberg och Kolarbyn. Vilket ställe! Ingen el, dricka vatten ur källan, gå på dass och sova i kolarkojor. Så mysigt, och vilken påfyllning av energi man fick. 
 
 
Rekommenderar varmt detta ställe :) 
 
 
 

Lillfjärt blir lite större.

Tänk att lillfjärt faktiskt gjort sin sista dag för dagis/förskolan Kyrkberget. Om några veckor börjar tiden på Kristinaskolan för denna blivande 6åring. 
Hennes sista dag avslutade vi med en fika/lunch på stan med hennes bonusmamma Frida. ♥
 
 

Jobbfest

Tänkte försöka komma ifatt med lite bilder, både privata och bilder som ska levereras. Här på bloggen kommer det nu bli lite mer uppdateringar, när man äntligen har den efterlängtade semestern :) 
Först ut är en stor hög bilder från våran jobbfest, med ett härligt gäng från både X-line och U-line, och det blev både kubb och brännboll. 
 
Ha i åtanke att det var en liten smått berusad Sara som höll i kameran denna kvällen :D haha. 
 
 

Årets första

Årets första dopp för Molly, och så lite korvgrilla på det. En fin start på helgen igår kväll. 
 
 
Idag blev det bonustid med Pappa och Frida för Molly då jag ska iväg och fota bröllop .
 

Vänskap

En lördag. En balkong. Två bästa vänner. Massa dryck och mat. Det blev en så oväntat lyckad kväll som slutade med nattbad. ♥
 
För övrigt börjar gropen i soffan bli djup. Trött på allergin, hoppas de nya tabletterna jag fått nu ska vända på den här skiten. 
 
 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0