Kusinkärlek

En helg med loppis, och full fart hela helgen. Mer än vad jag skulle önska just för tillfället, men så fick vi med oss goa Olivia hem, och att ha henne och Molly tillsammans över ett dygn, ger mer energi än det tar. Underbara ungar. ♥
 
Kvällspromenad igår med krokodiljakt och lek längs vägen, avslutades med lördagsgodis och film i min säng, där de sen somnade så jag hamnade på madrass på golvet. :) 
I morse tog vi med frukost och tog en promenad till utegymmet, en springtur längs loppholmarna och bli jagade av änder som trodde vi hade något åt dem. 
En sväng upp till lekparken "monstret"  och så iväg på min lillfjärts första dansuppvisning, Omåttligt stolt över den damen, som alltid. ♥♥
 
 
Bara och försöka hitta den där energin nu, för det blir en vecka fylld till bredden, som ska avslutas med den stora flytten till helgen. 
Ha en fin vecka! 
 
 

Våra hjältar

Nu var det ett tag sen sist. 
Men idag har jag två små vardagshjältar att berätta om. 
Molly brukar varje gång vi är ute och går kommentera hur mycket skräp det slängs ute och ligger precis överallt. 
Och nu ser man det mer än nånsin när all snö är så gott som borta. 
Så igår kom hon med ett förslag att idag ta en promenad och ta med en stor påse att plocka skräp i. Sagt och gjort, och vi fick sällskap av bästisen Penny och hennes mamma. En varm solig promenad, och nästan 1 1/2 sopsäck fulla av skräp. Plastpåsar, tandborstar, plastburkar, kartonger, papper, läskburkar, kapsyler, godispapper, snusburkar, ja, massor. 
 
En stund på utegymmet fick avsluta det hela, och så en gofika på Kingsgården. Det var dem helt klart värda våra små hjältar. 
 
 
  
 
 
 
 
Kunde inte ladda upp videoklippet på Molly här, det finns på min instagram, där hon uppmanar att INTE KASTA SKRÄP I NATUREN.
 
Det är sinnessjukt vad mycket skräp vi hittade på en sträcka på några hundra meter bara. 💔  Det kommer bli fler ggr. 
Och tack för er som passerade som uppmuntrade barnen ännu mer. 💚
 
 

påsken

Lite bilder från våran påskhelg helt enkelt. En blandad kompott av en härlig helg med Molly. Bjöd mamma på långfredagsmiddag, följde henne och hennes bästa vän på promenad för att dela ut påskkort, grillpremiär i Grönbo, och lite annat pyssel såklart. 
 
 
 
 
 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0