Januari

 
Försöker hålla liv i bloggen, men det går sådär. 
Kameran är med lite mer nu , på den privata sidan, så bilder har jag att bjuda på i alla fall. 
 
Äntligen fått besked om ryggen. Blandade känslor, men nu är det blicken framåt och se till att göra det bästa utav det. 

Kramens Dag

Det är inte alltid lätt att vara mamma, men det är så värt det. På alla vis. 
Och vi kramas alltid, mycket och ofta. Idag skickar vi ut lite kramar till er våra nära och kära.  ❤ Disney on ice 2018

Så har vi avverkat årets besök till Disney on Ice. Och vi kom hem nöjda och glada, trots en envis feber som följde oss dit. Perfekt läge på hotellet, frukosten var superb och det blir definitivt tåg dit nästa år igen. 
 
 
 
Nu är det pappavecka för Molly, så en annan får passa på att ägna en massa tid på sig själv. 

En vacker lördag

Jag börjar ju redan längta till våren, men såna här vinterdagar kan man inte annat än njuta. En visit till nyblivna mamma Pernilla, vad går upp emot bebismys ? :) ♥
 
 
 
Ha en fin söndag!
 
 

Julen borta

Idag fick vi ett ryck och städade ut julen och fick till en storstädning här hemma. Och då måste man ju krascha pepparkakshusen :) Mollys uppgift såklart, som hon gör med stor glädje. :) 
Medans katterna ser lite förskräckta ut på säkert avstånd :D
 
 
 
Matlådor och kvällsmat ordnat för några dagar. Nu laddar vi för ännu en kortvecka. Vi drar ju till Göteborg på torsdag-Fredag. Kan ni gissa vad vi ska göra där, jag och Molly, med goaste Frida & Felicia ? :)
 
 
 

Lördag, veckans bästa dag.

Lördag. Övertid på jobbet, och det vankades ett ätfönster för min del på två timmar. 
Njöt till fullo av sliders med sötpotatisfries och aioli, och lite godis på det. ♥
 
 

världens bästa unge

Molly upptäckte selfiepinnen när hon var här igår. 🤳 💞 världens bästa unge , som gjorde allt hon kunde  för att göra min tillvaro lättare med ryggen. 

Man får liksom välja , ha djävulskt ont eller gå runt i en tjock dimma och bara vilja sova. Och så har det blivit krångel med remissen såklart, en veckas väntan bortkastad , då den skickades till fel mottagning. 😩 
#detgårbranu

Bonustid

Känns som att man färdats 6 år bakåt i tiden, och går genom samma karusell och lidande igen. Talar såklart om min rygg. Smärtstillande , muskelavslappnande, dimmigt, trött, illamående, är nyckelorden just nu. Remiss skickad till ortoped förra veckan, hoppas höra något från dem snart.  
\n
Försöker röra på mig så gott det Går, även på gymmet, fast med flugvikter , och rörelser som ryggen accepterar, och rehab-övningar.   Och flera korta promenader. För det värsta jag kan göra mot min kropp just nu är att vara still.  Det blir en svår balansgång, när smärtstillande och muskelavslappnande gör att man helst bara vill sova. 
\n
Är så glad att jag har de bästa omkring mig. 
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
Igår hade jag Molly här på bonustid, och hon är helt underbar , hjälpte till med allt möjligt, när hon ser hur ont jag har.  💞 
\n
 
\n
 
\n
 
\n