Pokerkväll..

Jag är så käääääär! Och att det är besvarat, och få höra underbara ord från dig, så ofta, är det starkaste som kan hända mig. Jag känner mig så stark nu. Inget kan komma emellan. Ingen kan. Du är så underbar Jimmy.

Har haft en kväll med grabbarna, poker och tv-spel.. Gick bättre på pokern för mig, haha. Syster kikade förbi, likaså Ica o Bettan. En skön fredagskväll. Imorn börjar förberedelserna. Och så ska vi ha en mysig kväll ihop, jag och Jimmy. Blir underbart. Det har vi inte haft sen återföreningen.
Vi kan prata, så mycket lättare nu. Om allt verkligen. Han är mitt stora stöd, och han förstår mig och mina tankar så mycket bättre nu. Kan berätta om allt. Och det är så skönt när han förstår och lugnar mig med ord som att jag är den ende nu. Han kan prata med mig om så mycket mer också. Vi kanske helt enkelt mognat båda två på nå vis.

Nu väntar lite mera film.. Sen sov mys.

Sara

Tankar på jobbet.

Utringd på extra arbete. Det gör ingenting. Tio timmar extra på lönelappen är inte några fel direkt. Nu finns det ännu mer att lägga pengar på. Jag tycker om att skämma bort honom lite.
Alla man känner ligger och sover i godan ro nu. Här sitter man på lasarettet och försöker göra livet lite drägligare för de sjuka och gamla. Jag vill inte bli gammal. Man ser på de gamla på äldreboendena. Usch, de tappar livsgnistan och det går bara neråt.. Jag vill åldras med den jag älskar. Med honom. Och när livet har gjort sitt, och när man gjort sin sak här i livet, då ska det bara bli knall och fall, eller bara gå och lägga sig på kvällen och inte vakna på morgonen. Det måste ju vara det bästa.

Och jag saknar honom såklart. Nattetid ska man ju ligga och höra hans andetag de gångerna under natten man vaknar till en sådan där millisekund. Och när man då väl hör hans andetag, så somnar man lugnt om igen. Och vaknar till en sådan där härlig kram. Åh, ligga sked, det är väl det bästa på morgonen.

Känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur mycket den karln betyder för mig, men det skulle ju bara tråka ut mina fåräknade läsare.. Vet inte nå vilka som läser, så varför inte skriva en kommentar till mig. :D

Jag smider lite planer också. Året 2007 händer det mycket. Och man har en del att planera inför. Snart har det dessutom gått ett år sen jag och J fick upp ögonen för varandra. Inte klokt vad tiden går. Ett år. Om man alltså bortser från de här två månaderna som vi tog en paus. Fast... Vad var det för paus egentligen.. Vi har setts väldigt mycket ändå. Man inser verkligen hur mycket man saknar någon när sängen är tom.. Så det var nog en bra "paus" kom vi båda fram till.

Några nyårslöften då? Nej. Har lagt ner det där för länge sen. Vet bara att 2007, det ska bli ett bra år för Sara. Och jag kunde inte få en bättre start.

Blir inte många timmars sömn när jag kommer hem heller. Ett par, sen skjutsa syster, och sen far vi till Örebro. :D Igen..

Jag älskar att du är den jag helst vill prata med precis innan jag ska sova..Shopping

Hemkommen från Örebro nu. Har blivit en heldag med de två. Shoppat på Ikea, handlat maten inför helgen och lite annat smått och gott. Stressigt, men roligt. Nu är jag så himla trött, så en vilo stund vore inte dumt. Var förbi min Söta och stal en kyss också. Och hämtade mina vinterdäck, börjar ju bli dags för dem, haha. Sega Sara.

Jag är nöjd. Jag mår bra när han finns. Inatt var en mys natt. Igår kväll hade vi en filmkväll med Ica och syster. Vi kröp ner i sängen och bara myste. Är du kramsugen frågade jag. Ja det verkar så, fick jag till svar. Hans kropp mot min är underbarast i hela världen. Det bästa jag vet. Kroppsvärme är något man inte borde behöva sakna.

Nu väntar lite mat och umgänge med kissarna som verkar saknat mig idag.

Vi ses..Mellandagarna..

Mellandagarna pågår för fullt. Inte har man hunnit med någon rea. Men det klämmer vi in imorgon. När jag, Angel, och systeryster styr pappas pegutt mot Öret. Det ska handlas. Ikea. Och maten för nyår ska inhandlas. Åh så gott vi planerat. Tror alla blir nöjda.

Annandagen igår avnjöts i soffan med katterna. Jimmy var ute och festade lite, men kom såklart hem till mig efteråt, så vi fick njuta av varandra innan sömnen tog vid.  Lång sovmorgon idag blev det också, riktigt skönt. Har varit duktig i gamla lägenheten, så nu är det bara städningen kvar, som jag så snällt överlåtit till lillasyster. :D

Ikväll väntar det film och mys med Angel. Och några ord på telefonen kanske ;)


Jag njuter ...

Vi två..

Vi två..

Lycklig som få.

Nu var det ett tag sedan sist.. Julen har snart passerat. Den senaste månaden har innehållit en hel del events för min del. Senast i natt. Och den gör mig så lycklig. Han gör mig så lycklig. Vi två. Igen. Det rimmar rätt i munnen på mig.
Annandagen idag. Efter två dagars festaden bestämde jag mig för att avstå från dagens. Ska tillgodose mina vänner med skjuts till festligheterna istället. Och få njuta av hans sällskap i natt. För då njuter jag. Till fullo. Ni som känner mig förstår hur glad jag är i detta ögonblick. Jag grät av lycka i natt. Så fina ord som kom till mitt höra, och även från mitt håll. Det var så underbart. Fick nypa mig själv för att förstå att jag inte drömde.

Jag tycker om att vakna med honom.

Vännerna väntar.

Ska bli mer flitig med denna blogg hädanefter.

Ska ta en promenad senare ikväll tror jag. Börja utforska promenad möjligheterna här i staden. Nyinflyttad, eller återinflyttad rättare sagt.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0