Underhållande rykten.

Fått höra rykten idag. Jisses vad folk pratar, och tror dessutom. Men så är icke fallet, jag är icke havande med barn. Och det kommer dröja...

Men det är ändå rätt underhållande att få höra sånt. Kan bju på det..

Har varit och handlat nu inför kvällen, det blev en del. Tack och lov var jag inte själv om att betala allt, då hade de nog undrat en del .
Ser fram emot kvällen, Grönbo är en oas av lugn. Och pappa vid grillen blir alltid en succé. Mums!


Arg på boxern..

Bedövad.

Nu skulle ni se och höra mig.. Fyra bedövningar hos tandläkaren, nu låter man ju full när man pratar, haha. Men notan var ju inge kul direkt.. Fy fan, vilka summor det kommer bli.. Två till besök inbokade, uschamig. Ringde de andra arbetsplatserna direkt och bad om mera jobb. Och det blir det. =) Det behövs. Skulle ha utbildat sig till tandläkare och startat eget. Inte klokt vad pengar de måste dra in. Usch.Förresten.
Förresten, trevlig valborgsfirande hörrni!


Valborg igen.

Ledig dag igen. Uppe tidigt, alldeles för tidigt, det kändes när klockan ringde. Men jag har en tidig dejt. Med tandläkaren. Usch, men ack så välkommet ändå. Bär ner i källaren först för lite tvätt, har en hög stor som en elefantskit att tvätta. Haha.
Valborgsmässoafton idag då. Inte ser det ut att bryta någon vädertradition heller, alltid gråmulet denna dag. Så också idag. Tråkigt. Men enligt svensk anda, så vad säger man.
Bara att tiga och dricka. =)


image201 Läste om nya attraktionen på Liseberg. I wanna go! Uppswinget och är placerad mitt i Lisebergbanan. Det är en gigantisk tryckluftsdriven gunga med två pendlar där 16 personer sitter rygg mot rygg i varje pendel. Med benen dinglandes fritt gungar man upp till 40 meter över marken och accelererar från 0-80 km/h inte mindre än 10 gånger under åkturen! Precis min typ av gunga. Join me?


Får lägga in ett fyrfaldigt leve för kungen idag också. Tjo!

Hur kan man???
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1057085,00.htmlJag skulle vilja införa MYCKET hårdare straff mot djurplågeri.. INte klokt vad tårarna rann på mig när jag läste detta.. Hur kan man??

Summasummering.

Vilken dag och kväll det blev igår. =) Det var skoj. Dokumenterade hela dagen med kameran, bildbevis finnes på bilddagboken. Tråkiga kort för den som inte var med kanske, men det är ju ingen som bryr sig om det.
Jag menar... Vi hade pizza, tandpetare i foten, Dick på besök, hjärta på stjärten och annat tok. Det var kul!
Men ingen Holly kom hit ju, jag som la Baileys på kylning för din skull kvinna! Ack ack, nu sjönk du på karmastegen. =) Bara att klättra upp igen.

Nej, nu ska jag bege mig ut igen. Vem kan sitta här, bara still och rulla tårna. Inte jag, för det gjorde jag så jag vrickade dem igår, i väntan på Carro.

Det blir som det blev, och om det är som det var, så vet vi ingenting! Haha. Right?


Fällde många tårar idag. Min tant är borta...

Tok


Är på det alldeles galna viset idag tror jag. Glad, tokig och lite små*** på det. Haha, nej censur!
Jag tjatar nu på min ena vapendragare carro, att hon ska komma hit. Det vankas bukfylla a´la pizza och så lite småspan på lindes alldeles otroligt folkfyllda gator.. (märker ni ironin?) Jag ska bestämt inhandla flytande mat också, att skölja ner det flottiga med, så kanske ett härligt rus infinner sig efter det. Har jag tur så. Stackars Carro, min hetinggeting. Det blir en tuff kväll!

Som en klok kvinna sa till en annan ännu klokare kvinna, tidigare, för en alldeles nyss liten stund sen:

Gött kött till folket. Och lite pizza på det. Höj! Och klapp på ändalyktan. Min dag kommer att bestå av: 

Och kanske lite innan det blir dags för: 


 

Kluring?

Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade.


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0