Lördag på jobbet.

På jobbet, en annan var ju tvungen att kliva upp kl sex i morse när klockan ringde. Trött var bara förnamnet. Körde på Ullis och Gunde igår, och hamnade hos Kenny däremellan. Där fanns ju delar av svängisarna och så killarna. Kollade kort från Thailand, ska bara dit igen.
For hemåt för att sova vid tolv tiden. Nån timme senare kom han och dem också.
Sover så underbart gott när jag har honom bredvid mig.

Lördag idag. Arbete, sola, baka står på schemat innan vi åker till hyttan och umgås. Saknar ju Emmis så mycket. Så sällan man träffas. Inte bra.

Fler saker jag kan bocka av på Måste listan. Den känns lång, men det minskar sakta men säkert. Orkar ju inte fastna i något gammalt spår. Bara att göra det man kan, släppa taget och gå vidare.

Nu blir det gröt och smörgås. Tjo!


Stressig fredag.

Hemma och mellanlandar. Puh, har varit en stressig eftermiddag. Slutade jobba halv fyra, glasbanken åt söt. For hem och grejade, tvättade och donade. Så kom Jimmy och Jonas hit och hämtade mig, storhandla på Ica väntade. Mums, hela frysen full av mat åt oss. :D  Så var det bara att styra till Storå då fd hyresvärden fått tokspel. Bäst att hämta sakerna som han kastat ut i trädgården. Vilken idiot. Fick i alla fall låna Ullis och Gundes bil nu, är deras privatchaufför för kvällen.  Så vi stuvade bilen full av skit, resten ska de kasta.
Vilken kväll.
Nu ska jag byta om och åka tillbaka till storå, träffa delar av svänggänget och grabbarna en stund. Det stod grillat på menyn för dem. Själv får jag nog leva på luft ikväll. Haha. Och kärlek.


Imorn väntar det lite jobb och därefter middag och mys i hyttan hos de nya husägarna. Trevligt värre.

Nu ska jag leta fram nå klädpaltor att kasta på mig.

Dagens minus: Missförstånd och stress
Dagens plus: Solen, hans underbara ord.

Yes!

Nöjd jag är då. Läste nyss på aftonbladet.se att HIM kommer vara förband åt Metallica. =) Finns ju bättre, men det finns ju också mycket sämre. Så det blir kanon. Nu är det bara att invänta 12 juli. Vore ju inte dumt om deras buddy Bam fanns med i publiken också. Haha. Hottie.

Sitter på jobbet, en riktigt slapp dag kommer det bli känns det som. Som alltid på fredagarna.
Desto mer att göra efter jobbet idag.

Och jag gjorde tydligen bra intryck på badhuset. Ska få fortsätta som timvikarie, efter mina "studiebesök". Känns riktigt fint. Redan inbokad på ett pass nästa vecka. Blir till att börja simma lite igen nu då också. :D Gött! Och nautilus gymmet väntar på mig också. :D Tre jobb, inte illa pinkat. Social ska man väl kanske lyckas vara ändå.
Gäller bara att planera ordentligt.

Gänget till vårruset är klart också. Det blir ett gäng från jobbet, och så jag, Therese, Sara, Sabina och Karin. Fint. :D

Nej, en sväng till vårdcentralen nu. Hämta lite saker.

Viva ´la Sara =)

Aprilflickorna.

Hemkommen från lasarettet, ett pass är avklarat. Jobbat med "svärmor" Ullis som gjorde sin sista praktik dag.
Seg i skallen, så det blir sova snart. Imorn blir det jobb och så kommer godingen och hämtar mig, vi ska rensa ur förrådet i Kunsa. Säger bara, idiot. Inte Jimmy utan förra hyresvärden. Lovar en sak och menar nå annat.

Hittat en ny grupp att lyssna på. Mmm vilka underbara låtar. Kan varmt rekommendera Hinder. Låter som Lips of an angel, Better than me, och andra. Gillar man typ Nickelback, takida och dylikt så är detta något att lyssna på.

Handlat flera presenter idag. :D Hittade en jättebra grej till Söt också, även fast han redan får mobilen av mig. Måste ha nå mer, som han inte redan vet om jue. =)
Även grejat present till Sanna, Carro, Therese och Johanna. April flickorna. =) Inte klokt vad många som fyller denna månad.
Nej, nu blir det dusch och natti.

Dagens plus: Att vakna upp bredvid honom i morse, och härliga gänget på lasarettet.
Dagens minus: Dryga idioter till fd hyresvärdar.

Haha...

102589-139

Torsdag.

Torsdag. Snart helg. Innebär inte ledighet som det gör för många andra. En nykter helg med arbete väntar. Höjdpunkten blir nog lördag kväll, då vi ska umgås med bror och hans växande familj. Mat, film och lek med Emma. Det tycker vi om.
Nu är hela lägenheten städad. Badrummet extra fint. Omgjort.
Drop-in besök av Jimmy när man var som snyggast i städmunderingen. Haha.

Nu bär det av till mamma för lite lunch. Mums!

 På begäran.. varsågod Jessica. =)


Plus och minus

Jo förresten. Glömde ju minus och plus..

Gårdagen minus: Alla måsten, tårarna som följde. (uppenbart)
Gårdagens plus: Solen, Han och det är ju rätt okej, egentligen. Man gör sakerna större än vad de är. Kanske.

Alla måsten..

Ligger i hans säng med den bärbara nu. Snart ta bussen mot stan, skulle gärna ligga kvar tills han kommer hem igen, men det är ju en ledig dag idag. Måste en massa. Hatar alla måsten. Men man måste. Tyvärr.
For hit igår efter jobbet.
Kände i magen att det är lite mycket nu, och vem är kan då muntra upp mig om inte han. Men så kom telefonsamtalet som fick allt att rinna över. Det är för mycket nu. Kan verka som småsaker i andras ögon, men det känns stort och mycket för mig. Tog en promenad, lossade lite på känslorna och tårarna. Hemåt till hans varma famn igen. Han är the grejtest! Och for the record, innan någon börjar snacka, Nej, det är inte dåligt mellan honom och mig. Det är bara  en massa annat skit just nu man måste ta tag i.

Nej, en dusch kanske, så man vaknar till. Kanske hinner med en promenad med Ullis.


Nyktert i helgen. Lika bäst. Känner mig fattig trots nyligen lön.


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0