Bål?

En icke så lång promenad senare, då det öste ner regn. Men roooligt hade vi. =)
Har inte funnit ro att lägga mig än, ska leta fram en god bok tror jag att läsa. Och leta bål-tips tills lördagen. Någon som har något kanske?

Nej go natt med er gott folk. Jag tänker drömma snart. Om framtiden med min karl.

Jag är nöjd hela tiden.

Haha.. Tradera mera. Köpte ju en snygg tubtop på H&M i veckan. Den grön/vit/blåa här nedan. Skiiiit snygg. Och billig. Nu har jag köpt en likadan fast i en annan färg. På tradera. För EN krona.. En ynka krona. Nöjd Sara.. =) Den går i rosa toner istället. Haha..

Har jobbat dubbla skift idag. Fint betalt när ingen vikarie kunde jobba. Kvalificerad övertid. Gött. Men segt. Nu inväntar jag fagra Angela, det är dags för en kvällspromenad för våran del.
Idag tackade vi ja till huset i hyttan. Det känns fint. Vet ni någon som har en tvättmaskin och gräsklippare till salu? Let me know. =)


Medvind.

Det blev lite handla igår. Hittade iaf min älskade tubtop. Kommer bli riktigt snygg till de vita jeansen. :D
Lite annat slank ner i påsarna också. Camilla blev med till Öret med oss. Vi hamnade på Bara vara där vi intog lunchen.
Hann med att klippa mig också, det var välbehövligt, men om det blev så värst bra vet jag inte. I alla fall bättre än innan, men.. Mjaa.. vet inte.

Regn regn regn. Tur att man jobbar idag.

Var och kollade på ett hus till igår. Kommer antagligen bli flytt dit. Vi kommer bo där tills vi får ta över P-I:s hus. För DÄR SKA vi bo. Så småningom. Men det verkar dröja ganska länge innan han masar sig iväg, så vi har hållt ögonen öppna efter något annat. Och ramlade över detta. Ligger i hyttan. Lite tokigt läge, men det ska nog gå bra. Tänker mest på mina katter jue. Måste skrämma dem så dem inte närmar sig stora vägen.
Men vad det verkar så blir det flytt i mitten av juli redan. =) Vi kommer ha en STOR trädgård och jag lovar gott folk, det blir långbord och kubbturnering då. =)Haha.

Man kan ju bara konstatera att det flyter på. Jag ligger i medvind så att säga.


image58


Ha det gött gott folk!

Shopping imorn. =)

Jag har stekt pannkaka för första gången. Haha. Har bara ägnat mig åt ugnspannkaka förr i tiden. Men dem gick att äta. Det var en beställning från J, så jag kunde ju inte neka till det.
Regn hela dagen, det känns. Är så trött hela tiden. Men ikväll blir det en myskväll på soffan med han.
Imorn väntar ledig dag och shopping i Örebro med Ida. Gött.

Haha, vissa kan dem. Vissa kan inte. Jag kan bara skratta åt eländet.

Jakten i Örebro imorn:
det ska´la gå.

Imorgon är en ny vecka. Med nya tag. Det kämpas. Ta mejfan.. det ska väl gå. Lite i alla fall.
Go natt.

Gnet och slet!

Ändan.

Ännu en helg tillända. Jag avslutar den med lite jobb på kvällskvisten, delad tur idag. Segt i morse var det när man masade sig iväg, men det gick. Var ju hemma igen vid halv elva och väckte snyggingen som låg kvar i sängen. Hämtade fälgarna och gjorde rent dem ordentligt med avfettning svamp och slang. Vi slet men det var det värt. Fina blev dem. Och killen som köpte dem tittade inte ens noggrant på dem. Pengarna i handen och så var dem borta. Gött.
Lagade lite kyckling, fick visst inte nog av det igår. :D Mös på soffan innan klockan slog arbete. Är så trött, gäspar hela tiden nu.
Ledig dag på tisdag, funderar på en tripp till Örebro då. Någon själ som vill hänga på?

By the way. Imorn är sista dagen att tacka ja på inbjudan till sexpartyt, ett uteblivet svar tar jag som ett nej efter morgondagen. Behöver veta hur många det blir, så jag kan säga det till Maria som kommer och lattjar med oss. =) Och våra sinnen. Höhö.

Nu ska jag hugga in på min sallad.

Tjo och ro!
Vilken helg. Vilken karl.

Vilken karl jag har! Finns ingen underbarare. Denna helgen har bevisat det än en gång. Vilken underbar helg vi har haft.
Fredagen spenderade vi i Örebro efter våra arbeten. Åt och drack gott på Pacos, och bara samtalade. Tog en sväng på stan, förvånades över att så mycket folk trotsade kylan och satt på uteserveringarna. Mysig sommarstämning.
Hämtade ut våra biljetter och så var vi på bion. Tre timmar lång, så det kändes i kroppen efteråt. Men det var en BRA film. =) Såå trötta när vi åkte hem så det blev raka vägen hemåt till sängen. :D

Lördag igår. Jag ställde klockan på åtta och åkte upp till elljusspåret. Och sprang. Det ni. =) Sara sprang. Nu är ångan uppe. Haha. Får se om jag hinner idag också. Ska strax till jobbet, sen kommer killen från Göteborg och ska hämta fälgarna. Fick dem sålda på Tradera i fredags. Likaså mobilen. Gött!

Klockan ett befann vi oss hos Jimmys mormor och morfar för att fira hennes 65 årsdag och så Jonas som blev 30 häromdagen. (J:s morbror, och haha, tro det eller ej, mitt ex, lite kul.. Dock ett två veckor långt och oseriöst förhållande.. :D ) För länge sen ska tilläggas.
Åhhh vad mat det blev.. Och skratt. Vilken familj, vilken släkt. Började fint med morfar som öppnade dörren åt mig och genast sa inför alla vilken härlig brutta det är JImmy har, och det känns ju fint. =)
Det blev kubb och annat kul, karlarna drack en HEL del. :D
For hemåt, lite eftersnack på verandan med J:s föräldrar, sen hamnade vi hemma i lägenheten. Fick sällskap av Fritte, Fjellis och Patrik för lite Mario spel.
Trött satan nu, för kyrkklockan hade nog hakat upp sig inatt, för inte ska den ringa flera timmar på raken?!


Nu ska jag gå till jobbet några timmar.

Hasta la vista.. Dunka mig gul o blå. =)

Hatar drömmar.

Jag hatar att drömma. För nittionio procent av mina drömmar är mardrömmar. Hemska på alla vis. Vaknade verkligen gråtandes vid halv tre i natt. Fick ligga länge och tänka innan det gick upp för mig att det "bara var en dröm". En mardröm.
Klockan kunde vara 21.00 nu, så jag fick sitta i biomörkret med J och njuta av Piraterna på duken.

Ska gå till jobbet nu. Har redan hunnit med en morgonpromenad vid halv fem i morse. Tror jag gick i sömnen. Haha.


Jag älskar. Jag hatar. Olika.


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0