Stackars stakar

Dammsugarn har gått på högvarv. Får visst middagsgäster ikväll. Blir skönt och avslappnat, något mer orkar jag inte för tillfället. Känner mig helt slutkörd faktiskt. Buhu. Men men, det är bara att bita ihop, en dag imorgon också att kämpa sig igenom.
Men morgonkvällen blir något helt annat, skoj ska vi ha, var det någon som sa. =)

Gick igenom våra ljusstakar för en stund sen. Beslutade efter arga svordomar att det är lika bra att byta alla lamporna, haha. Vet inte vad som hänt med våra stackars stakar. =)

nej, fortsättning följer. Jag ska bege mig in i duschen nu, för annars vill jag inte ställa mig och laga nå tacos inte.
Gör du ikväll då?


Pust!!

Puh. Helt slut. Och en och en halv timme kvar. Dags att besöka glasbanken sen, payback till svärmor och lite glögg till kvällen ska inhandlas.
Sitter nu och klurar på om vi har fem eller sjuarmade ljusstakar, måste ju inhandla nya lampor till dem. Kommer aldrig ihåg. =)
Nej, dags att springa vidare med sängarna i korridoren. KAOS idag. PUH, göra skäl för lönen är jobbigt. =)

Dumt med efterföljande skönt.

Gäsp.. vad har jag gett mig in på? varför jobba? Jag mår förutom tröttheten inte bra heller.. Blir en lugn kväll, mat, glögg och juldekorationer med karln. Han får pyssla om mig ikväll. Nu ska jag kämpa mig genom dagen först. Jobb, träning och sen ska jag njuta.

Ha en skön dag!


Glassigt

Glassigt arbete. Inte alls lika hektiskt som jag är van vid. Skönt. Smakat lite dajmtårta nyss, den var för god. Så nu håller jag mig undan. Ingen andra gång inte. =)
Jag har läxat upp en unge idag. Haha. Jag har inte varit så arg på länge kan jag säga. Long story, kanske drar den imorn. Arg var jag, tyckte synd om mamma. Så han fick vad han tålde. Tror han blev RÄDD.

Regn och slask än. Vi halkar och blir blöta nonstop. Ge mig snö istället. Eller varför inte skruva tiden till högsommarvärmen? Eller skicka mig på en utlandsresa, ännu bättre. Jag vill ligga och glassa på stranden, med honey bredvid mig.

Nej, dags att snacka lite strunt med systrarna Persson. TJo!

Här kan jag bo ett tag. =)

Ior

Vilat, slappat, tagit det lugnt, ja ni förstår. Nu ska jag vara effektiv några timmar och göra något bra innan det bär av till Linde. Hemtjänsten idag, Lasarettet imorn. Jag längtar tills det är lördag eftermiddag, då man har ett och ett halvt ledigt dygn framför sig. Och vinet har jag fått namnet på, gissade på det nämligen när jag var på systembolagets sida och letade. =)

Jag blir mer och mer sugen på jumpstyle-grejen när jag tittar på klippen på youtube. Ingen mer som blir det? =)

Nej, ska ta och laga till en matlåda som ska kittla smaklökarna. =)Det är dumt med skitsnack. För när man väl får höra det om sig, så glömmer man det inte. Man lägger bara locket på.  Sa någon.

Vin leta

Mjaha, det blev lite annat. Hann med ett träningspass och byte av bil istället. Skönt, nu var det gjort. Känns som att man kan ta det lite lugnt en stund nu.
Blir nog inget schema idag, får ta det nästa lediga stund istället, det är ett riktigt göra det där. Koncentration så att säga.
Regn regn, snön regnar bort. =( Våran trapp är ännu en gång en riktig isgata. Höll på att få en bäckenfraktur tror jag när jag var på väg ut, det hade resultatet blivit om jag inte grabbat tag i räcket för allt jag orkade, måste ha sett riktigt kul ut. =)

Blir en promenad om regnet slutar falla tror jag. Blir ju blöt som en hund bara av att gå till soptunnan och tillbaka.

Livrädd just nu för att halka in på någon sida som avslöjar gårdagens greys, jag bowlade som sagt då, vill inte veta, utan vill mucho gärna njuta av reprisen på söndag, då jag planerar en bakfylla. Eller nåt sånt.

Nu ska jag leta efter ett mumsigt vin som fr Holm bjöd på i helgen.

Strike!!

Gäsp. Sitter och gäspar, så jag förstår inte varför jag sitter här, och inte ligger i sängen istället. Men that´s me. Såklart jag vaknade när J inte låg i sängen längre.
Jag klurar lite på hur jag ska utforma dagen. Tänkte klämma in byte av bil, promenad, träning, schemaläggning och besök i Bångbro. Allt detta helst innan jag börjar jobba. =) Mja, då är det nog dags att sätta fart.

Jag vann igår!! Haha, rätt stort också. Så etta av nio är ju rätt bra , jag var så nöjd. Blir ju mer bowling den 14e med TAB. Det är så kul att bowla. Min tävlingsinstinkt vaknar till liv och jag bara ryter och slår strike efter strike. Haha.
Och vilket otroligt julbord. Det fanns allt som kan tänkas finnas på ett julbord, och lite till. Jag åt, och jag åt en gång till.. Och så fick man magknip. Aj! Men så var det bara att vänta lite. Sen slank efterrätten ner också.
Tyvärr inga bilder, då kameran blev bortglömd, den låg vackert i väskan medans vi hade såå roligt. Länge sen jag hade så roligt nykter.

Torsdag redan som sagt. Fullproppad dag. Imorn likaså, inget ledigt då inte, då ville lasarettet ha mig för dagen. Och kvällen ska nog spenderas på något trevligt sätt också tänkte jag.
Nej, jag tror jag börjar min avbockning på att-göra-listan med den där promenaden. Byta bil med svärmor sen, som så snällt lånade ut sin igår. =) TacK!

Mitt måste på julbordet. Vilket är ditt måste på julbordet??

Skynda fynda

Mja, hemma från kostombudsträffen. Får ut ganska mycket av det faktiskt. Kul med bikupor, haha. Surrar som tusan.
Ändrade planer, blir en sväng till Ludvika idag istället, jobb väntar imorn. De ringde från hemtjänsten och hade lite panik imorn. Vad göra? Jag sa att jag redan fyllt min kvot inom kommunen denna månaden, men dem skrek efter mig, så dem skulle ta det på sitt ansvar. Så imorn jobbar jag med kvalificerad övertidslön. =) Då är det extra roligt att jobba. =)

Nu ska jag göra mig klar för Ludvika. Sen hem igen och byta om för att kunna slå några strike. =)

Någon som varit på dollar store förut  i Ludvika? Inte jag.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0