strejk

klockan redan nio, bara fyra timmar kvar innan man får styra hemåt. Här bestämmer man sina arbetstider själv. Nåja, jag bad i alla fall om att sluta tidigt idag. =)
Ska ju dela ut presenter hitan och ditan idag innan jag styr hemåt.
Här på jobbet pratas det mest om strejken som snart även innefattar Lindesbergs lasarett. Dem skickar hem patienter och planerar inte in några planerade operationer nu. Jag förstår, även om vården blir lidande, så måste man sätta hårt mot hårt. Det är en stor skam att de har så låga löner våra underbara sjuksköterskor här i Sverige. En STOR skam.

Nu blir det frukost.

Hemskt.

Usch vilket hemskt ljud jag vaknade av i natt, måste ha varit något djur, som blev taget av en annan katt eller något, alldeles hemska plågande skrik. Gick runt här inne och tittade ut, för att se något, men icke, blev knäpptyst efter en stund. Usch. Katterna var alldeles uppjagade också här inne och sprang från fönster till fönster för att se något.
Svårt att somna igen efter det. Så nu är jag lite trött minsann.

valborg idag. Lite extra jobb blev bokat igår, så jag beger mig snart till lasarettet. Bad om att sluta tidigt dock, då kalas och skoj väntar ikväll. Sista måltiden för mig. Hihi.
Blir trevligt tror jag. =)

Frukost-göra.

nikon, canon, olympus?

Lite upside down idag. Sitter just nu och önskar mig mer än nånsin en systemkamera. När jag får mina skattepengar funderar jag allvarligt på att lägga en del av pengarna på en sådan. Men vilken? det är ju en djungel av kameror där ute. Och man vill vara säker, när det handlar om tusenlappar.
En systemkamera och en cykel, det vill jag ha då.
Jag älskar ju att ta kort. Svängde in med bilen från R50 idag, och hann precis väja för en orm som låg där på vägen. Stannade bilen och grep kameran för att snabbt knäppa kort. (that´s me), men så kom en stor buss och skulle förbi mig, så jag var tvungen att hoppa in i bilen igen och köra åt sidan.
Sen var ormen borta. Han hade inte tålamod att vänta på mig. :P Och igår när vi åkte till Karlskoga grämde jag mig så, för att jag körde. För jag missade tre kodak-moments när vi först passerade två älgkor som lugnt stod och mumsade ris. Sen en jättesöt räv som satt efter vägkanten. Och på vägen hem satt en hare helt lugnt och solade sig på en slätt bara några meter från bilen. Bah! Varför kör man då?!
Jag lever tätt ihop med min kamera, men nu är det dags för en lite mer avancerad modell. Help!
Kollat lite extra på en sådan här..eller en D60..

mooorning

var det morgon igen. Och en ganska så arbetsfri dag väntar, förutom föreläsningen i Örebro, som jag just nu inte är så värst sugen på, men det kanske hinner ändra sig.
Ganska mör i kroppen idag ja. Ben och armar, men det är en värk jag gillar.
Tog en morgonpromenad innan han vaknade. Skönt ute, blir nog en ganska ljummen dag idag också.

Ska ta och kasta mina ömma kroppsdelar i duschen nu, far till Öret om en timme. Bye!

Gonatt.

Helt
slut. Blev sen mat, inte bra, och nu har vi städat så här på kvällskvisten. Alltid trevligare att vakna upp imorn då. Ska gå och lägga mig i en renbäddad säng med den bästa karln nu. Varför sitter jag här?? =)

Godnatt!

image401Bodaborg completed.

Oj, alldeles mör i kroppen. Det är nog ingenting mot hur jag kommer känna imorn. Vi kom vi såg och vi segrade. Inte. Plats 4 av 5. Mja, ingen jumboplats i alla fall. :P
Vi satsade på dem svarta banorna, huga. Man känner sig rätt dum emellanåt. Jag fick leka hönan Agda. =)
Men det har varit en riktigt rolig dag. Att man sen gör sig lite illa är ingen fara.
Chefen hade ordnat lite god mat som avslutning på dagen, pastasallad och grejer. Lagom tröttsamt att sätta sig bakom ratten och köra hem sen.
Men hem kom vi. Detta gör jag gärna om.

                    

Bodaborg nu!

Ledig i hela fyra dagar från Grönboda, riktigt skönt. Har varit inne på lite morgonsim med Frida nu, ska om en timme styra med arbetskompisar till Bodaborg för lite tävling och samvaro. Kommer nog bli rooligt.


Snygg katt.


image397


snart tre till =)

var det söndagsmorgon. Trött är jag men inte så värstans farligt. Lite snetänk i natt, men det passerade så fort mina ögon slog igen och huvudet träffade huvudkudden. Man glömmer bort så lätt hur drygt det är ibland med fulla människor när man själv är spiknykter. =)
Lika fort glömt igen.
Iväg och jobba ett pass, ser fram emot en "ledig" dag imorn. Har tagit semester, för lite Bodaborg-upplevelser. Har inte varit där på säkert 8-9 år, så det ska bli kul. Violerna ska segra!

Måste göra rent bilen också idag. Någon som åt kebab i den inatt och missade munnen lite titt som tätt, tur att det är skinn, lätt att torka av. :P


Mina tre par.. Blir tre par till nästa lön. Haha. =)

     


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0