äntligen fredag!

Äntligen fredag. Helt ledig idag, och gör mig redo för en shoppingdag med Therese. Fixa håret också, får se vad och hur det blir. Har mycket annat att kika på också.
Ska åka lite tidigare till stan, skölja av bilen vid mamma . =)
Jag ser verkligen fram emot ikväll. Länge sen jag var så sugen på att gå ut. Får bara inte ha för höga förväntningar, då brukar det sluta med ett fiasko.

Dags att fara iväg snart. Redan utsett min utstyrsel för kvällen. Tradera fynd. =) Haha.

image330


Korren som gjorde mig sällskap en bit på vägen igår. =)


Riktigt skön dag.

Riktigt skön dag det har varit idag. Solen sken och lockade ut mig på två promenader. Den ena i min ensamhet, och den andra fick jag med mig en glad hund. När jag lämnade henne åter så fick jag med mig en liten unge hem. =) Inte så liten längre, inne på snart femte året den ungen. Huga. Det går fort.
Vi åt lite tacos rester och myste i soffan till Björnbröder. Skönaste älgarna i den filmen. =)

Avslutade dagen med jobb, såklart. Nu väntar jag hem honom, och våran kära fyrhjuling som är på väg hem också. I helgen blir det åka av. =)

image329


Sun is shining

Torsdag morgon. Tror ni jag sov nå längre när J klev upp? Nope. Sängen blir så stor och kall. Placerade mig i soffan en stund, och nu känner jag mig bara rastlös.

Solen bara ropar på mig. Så nu ska jag bege mig på en promenad.

Mittwoch

Jaha, mitten av veckan kommen.
Jag slipper dubbla skift imorn, och får dessutom sovmorgon. Hinner det jag ska med andra ord. Riktigt skönt.
Slutade halv två idag, brummade med nya bilen hemåt och snabbstädade lite. Har varit in till Linde en sväng, solat och pratstund med bror, på avstånd. =)
När J kom hem var vi duktiga, en promenad, sopstationen och så hämtade vi ut nya gardiner på Ica. 350 kr för gardiner till både köket och vardagsrummet. Tycker jag är bra.. Vad vet jag.. =)

Riktigt nöjd med nya bilen. Har inte tagit nå kort på den idag, har ju lyckats skita ner den redan. Men det är en Mazda 6, årsmodell 2004. Kombi.. :P

Mja, nu ska vi ta den där duschen, och så blir det tacos ikväll. Greys anatomy. Weeej!

Jag saknar denna. varför sålde jag den.. Fast jag gillar denna färgen bättre än den svarta jag hade..


Noll

Noll inspiration att skriva nuförtiden. Men igår hämtade vi våran efterlängtade bil. =) Bild på den dyker säkert upp senare.
Ändrat, bytt och tagit ledigt vissa turer nu i veckan. Jag behöver en paus i detta hålligång.

Folkan på fredag. Absolut. Slam Jam är ju riktigt bra. Jimmys mosters karls band, om jag fick det rätt nu. =)
Frisörbesök på fredag också. Ingen aning hur det kommer sluta. Jag tänkte ge henne fria händer med färgen. Lite roligt så..
Semester eftersökes

Fick lite sovmorgon idag. Ska på kostombudsmöte i Frövi idag. Återvänder till Grönboda för att jobba två timmar i eftermiddag. Lite onödigt kan tänkas, men men..
Dagen är späckad idag. Sa igår till J att jag gärna skulle ta emot en veckas semester just nu. Men.. Jag vill inte slösa med semesterdagarna heller. Får helt enkelt härda ut till Juli kommer. Tre veckors semester då. Inte helt tokigt.

Blir hämtad om 20 minuter.. bäst att sätta fart.
Så vill jag också spendera min ledighet..

Final words..

Orkar inte hålla ögonen öppna länge till.. Stora höjdpunkten idag var stunden med Angela, haha, den bjöd på mycket skratt. Tog en promenad runt Lindeskolan och in mellan husen där. Memory lane.
Lite jobb på hemtjänsten, nu tänker jag slå ihop ögonen och snarka..

NEJ.

Åh.. varför kan jag inte bara sätta ner foten och säga nej. Första samtalet klarade jag det. Det andra.. ja då blev jag mutad. Men till vilken nytta? Ingen. Jag hinner träna, hem och duscha och sen iväg igen. För att jobba två och en halv timme. Meningslös egentligen. Men va 17.. J ska ju ändå inte vara hemma.
Men jag måste se till mig själv nu. Har avbokat en tur nu i veckan, orkar inte två dubbla skift på raken. Jag börjar säga nej.. ett ord jag varit dålig på att använda.

Träning med Angela idag då. Nu ser jag fram emot helgen. Jag ska rocka till Slam Jam på fredag. =)


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0