Åter till arbetet

Jag hatar att inte ha internet hemma. Första arbetsdagen nu på ett tag. Dubbla skift imorn, så där lagom skoj, men vad gör man när man vill ha pengar att leka för. =)
Och lite extra på lördag också. Vet inte om det blir ännu en lugn helg, kanske bara är bra, vad vet jag.
Vi trivs jättebra i huset i alla fall. Gött att kunna ta kvällsdopp innan man går och lägger sig, och likaså när man vaknar, direkt ner till badet innan dagen drar igång.
Iris har redan tagit sig en plats i familjen. Bara lilla Astrid som har svårt att acceptera henne, fast det går framåt. =)
tråkigt att inte kunna lägga in nå bilder än, men senast måndag ska vårat bredband finnas, säger Telia. Visar sig.
Saknar tvn mycket också. Men det blir FRIENDS och filmer på kvällarna.
Såg en riktigt bra film igår, Street Kings, rekommenderas. Keanu Reeves är ju inte helt fel att vila ögonen på. =)
Iris

Näst sista lediga dagen. Vad det har gått fort. Fick en fiin överraskning igår också när karln kom hem. Tillökning i familjen av kissemissen Iris . Bild kommer senare såklart, när jag har internet hemma igen. Ska koppla in datorn hemma ikväll, så får vi se, senast torsdag ska det ha kommit.
Saknar så att se på tv om kvällarna, vi har ju tvn genom telia digitaltv.
Grejar med papper inför Norge arbete. Inte lite papper som ska ordnas. Ska ner till skatteverket sen och fixa personbevis och grejer.
Inflyttningskalas planeras inom kort.

update

Återigen hos mamma. Inget bredband hemma än. Men i veckan ska det komma. Tur det, har ett par hundra bilder som ska in på datorn nu. =)
Helgen passerat. Var själv hemma hela helgen då Jimmy var i Gbg och kollade på Maiden. Lite avis är man ju. Men jag hade en skön, rolig och nykter helg hemma. Chaufför emellanåt, mycket sol & bad blev det. I lördags var vi på Diggiloo i Hällefors, så himla skoj. Lätt en repris nästa år igen.
Idag är det fullt upp. Mycket ska hinnas, tänkte avverka mycket, så jag kan slappa de sista dagarna innan jag börjar jobba igen på torsdag.
 Bye,

TWINS!

Tvillingar! Hon slår till på stort och tar två på en gång. Vilken syster man har. =) Vilka miner vi måste ha haft när vi plötsligt såg två hjärtan slå på skärmen igår. Hujedamig. =)
Städade klart förra huset igår, och Jimmy for till Göteborg för att spendera helgen där. Men jag ska spendera min helg med sol och bad. Idag blir det Gusselby med Ica och möta upp halva släkten där tror jag minsann. =) Skoj ska det bli.
En nykter helg blir det också för min del. Dock trevligheter ändå. Ikväll blir det visit på Lisas 25årspartaj, och imorn blir det Diggiloo, och så kanske agera chaufför sen på nattkvisten.
Lika bra för plånboken. Det kostar att flytta minsann.
Betalat räkningar idag, lånat mammas dator igen. Saknar verkligen dator och tv hemma nu. Flera dagar kvar.. =(

Nu beger jag mig och hämtar Ica. Bye,

Ultraljud

Ska på ultraljud idag. Dock inte jag själv i fokus såklart. Lillasyster =)
Ska bli skoj. Klara med flytt och städ nu, bara att försöka komma i ordning i nya huset, där vi trivs jättebra. =)
Inte mer tid att skriva nå nu. Värmen är det bästa just nu! =)

Snart klara

Pit-stopp hos mamma igen, fixa en massa som internet behövs till. Ska nu få rumpan ur nånting och fixa papprena till Norge, då vi nu är tre stycken som tänkte dra dit och jobba extra i höst o vinter. =)
Sista lasset går idag, dock är jag inte bärare, mitt knä är fortfarande ont efter min och Lizas sina drabbning på Folkan i fyllan och villan, så knäet slog i golvet. Vi kramades lite för hastigt antar jag. Nåja. I alla fall så rådde dem mig på VC att inte belasta för mycket, tills jag varit till dem på fredag, lite svullet av och till och värker likaså. Snart två veckor sen det hände, så visst är det lite knepigt.
Imorn ska vi börja städa och hinna klart med det innan torsdag kväll då J drar till Götet för hela helgen. Tråk. Men ska nog kunna roa mig lite i helgen jag också. =)

Stop

Ett litet stopp hos mamma på vägen hem från jobbet. Börjar gäspa lite, så dags att åka hemåt antar jag. Hur jag nu ska kunna sova i vårat sovrum, det ljusaste sovrummet jag nånsin haft.
Så gott som färdigflyttade, blir massa städning i veckan, helgen bjuder på skoj. Hur mycket visar sig.
Orkar inte mera nu..

potpurri av gamla bilder på mig. =)

Hittade minsann lite roliga kort på sannas dator. =) Så här ni som klagar på att jag inte lägger ut kort på mig själv ofta. =)

   

 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0