skön sommar!

Trött.. Jobbat kväll. Snart blir det sängen. Imorn är det ledig dag, men vankas två nätter att arbeta, på nya stället i Örebro. Ska bli väldigt intressant o skoj att se något nytt.
By the way, ni som inte redan hört.. Jag ska bli MOSTER! =) Kan snart titulera mig även moster, förutom faster och alla andra namn man fått. =)
Tränade idag, jag känner mig duktig som kämpar iväg på egen hand. Ska även träna imorn. =)
På fredag väntar Nora-dagarna och Björn Rosenström. Nästa tisdag drar jag och den bästa till Skansen för lite allsång. =)
Det känns som en skön sommar!

Flickorna i lördags som skulle ut och partaja. =)

   

Helgen

var det måndag igen. En helg fylld av jobb har passerat. Lördagen var stressig och jobbig hela dagen, inte bara jobbet, annat som byggde upp min irritation. Men då upptäckte jag att jag tränar som bäst när jag är arg och irriterad. Jisses vad jag körde på på lördagskvällen. Själv var jag såklart, för vem åker in och styrketränar en lördagskväll? =)

Åkte till mamma efteråt och tvättade bilen. Nu behöver den bara städas invändigt också.

Och så var jag chaufför på kvällen/natten. Årets första parkfest gick av stapeln, gu va folk det var i lilla Linde.

Söndagen, bara jobb och en jobbig dag även då. Fyra timmars sömn, och allergi på det, och så skulle man jobba till halv fem på eftermiddagen. Det var en seeeg dag.

Kom hem och somnade på soffan i väntan på Jimmy.

Vaknade av katter som lät så där som när dem ska till och slåss med varandra. Men mina katter brukar inte hålla på så, så jag gick upp.. Då stod ytterdörren öppen!!

Och på tröskeln sitter Astrid och morrar åt grannkatten som vill komma in och leka. :D Och Sigge är puts väck! Hittade honom dock nere vid garaget bara där han gick och strosade. Bara att plocka upp och ta med in. =)

Slutet gott.

Igår kväll kollade vi på film och myste. Kommer knappt ses nå den här veckan som kommer. =( Kollade på 21. Bra film. Las Vegas är en stad jag nån gång vill besöka.


Nej, dags att ta tag i den här dagen. Jobbar ikväll sen. Ciao.Bord stolar och Björn

Rast på jobbet. Fullt upp idag, sjuk personal på morgonen. Sprungit som en galning emellanåt.
Har ringt på ett bord med sex stolar som fanns på blocket. Såklart redan sålt. =( Vi behöver ett större bord med sex stolar nu. Så vet ni nå.. säg till. =)
Inte alltför dyrt såklart.
Ska ut och jobba vidare nu. Ciao!

Björn Rosenström på fredag!! =) Vem vill med?


Djur glömmer inte..

Blir alldeles tårögd, som den blödiga skit jag är. =) amazing. =)

Somrigt!

Tränat med Therese, grejat en massa och nu har jag avnjutit en god frukost. Vad sägs om denna sommarfrukost? Mums var det!Härligt ute, synd att man ska jobba långkväll. =(


Vann pengar igen

Alltid lika tråkigt när man betalar räkningar. Fast ändå känns det bra. Man ser hur allting minskar. Det går bra nu, så att säga. Men jag är duktig. Betalar in mycket extra. =)
Fredag idag. Inget speciellt för mig, då jag har 11 jobb-pass kvar innan jag har en ledig dag. Bara att köra på.
Igår på lasarettet. Otroligt lugn kväll. Åtta patienter på sex personal. Ja.. Ni hör ju. =)
Sur över fotbollen igår. Satt och hejade på Ryssland, men icke då. Vilka tar hem det tror ni?

Ska ta och gå en sväng nu och sen åka in och träna. Eller om jag gör tvärtom. Börjar jobba redan 13.00, så det gäller att hinna med lite på förmiddan.
J vann pengar igår igen. Herregud vilken tur karln har. =)

Bye!


Min torsdag

Godmorgon. Tog mig lite sovmorgon idag, och sov ända till kl 8. Fast J gick upp kl 6. =) Inte likt mig. Men skönt var det.
Tog en morgonpromenad och lite frukost. Tänkte bara slappa till jag drar iväg. Då blir det träning med Therese och sen jobba kväll på lasarettet. Det är min torsdag det.
Ska väga lite paket som ska iväg också. Tredje paret med jeans som går iväg. Fått ihop en del hundralappar nu. =) Gött. Behövs. Sämsta lönen detta året den här månaden. Tråkigt, nu när det är sommar. Men hey, jag ska ju vara nykter ända till den 25 juli nu, det sparar man mycket pengar på. Ingen fest för mig.
=)
Chaufför i helgen blir det nog i alla fall. Så man ser lite folk under helgen i alla fall, när årets första parkfest går av stapeln.

Nu ska jag återgå till det gjorde. Ingenting typ. :D


Fiiilm

Härligt. Fyra nya filmer att ägna överbliven tid åt framöver. The ruins. 27 dresses. 21. The great debaters. Tror jag kommer gilla den sistnämnda.

Solo-kväll här hemma. Ska nog ut och ta den där promenaden. Ska se om Maria fortfarande är på? :P
Nu väntar 12 dagars arbete på mig, med start imorn. Jag har laddat.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0