Viiin

Mycket sol idag, jag bara lapar i mig solen. Gött.
Nu blir det på med klänning, öppna vinet, äta gott och umgås med flickor. Härlig kväll för detta.

I Love It Loud!

lördag..

Fick mail från Netonnet. Min kamera är på väg hem till mig nu. Gött.
Borde ju vara här måndag eller tisdag. =) Får hoppas det blir gott om Kodak-moments nästa vecka. Ska ju till Rättvik och rida, hur nu det ska gå.
=)
Snart midsommar, vad hittar man på då?
Tror jag ska sola lite idag. Lite disigt soligt, men det ska nog ta. =) Ikväll blir det kalas med flickor. Ska bli trevligt.

Bara två dagar kvar på ledigheten. Vad veckan har gått fort..
KISS!

Herregud. Ont lite här och där. Ont i halsen efter sången och skrikandet igår. Ja, för jag skrek. När jag var på topp, då ville hela jag bara ta mig upp på scenen. Jag var så fascinerad av dem, grejt konsert! Tyvärr inte min favoritlåt med, men så mycket annat bra. Kameran var full när vi åkte hemåt, både bilder och filmer. Ett härligt minne.
Kom iväg bra på morgonen, väl i Stockholm var inte gps:en som vi hade så värst bra, pga av alla byggnationer dem jämt sysslar med i Stockholm. Men det gick bra ändå. Ställde bilen en bit bort från stadion, så det blev skapliga promenaden dit och tillbaka. Hamnade bra i kön, så ståplatserna kom till sin rätta. Ska man räkna som rader, så stod vi kanske på fjärde femte raden från scenen nästan hela tiden.
Kort blev tagna, dock svårt när publiken rör sig hela tiden. Och fick man händer med på bilden, så nog sjutton blev det att kameran fokuserade på dem istället för på scenen. Nåja, mer än måttligt jäkla nöjd med dagen & kvällen. Varmt hade vi, man trodde ett tag att man inte skulle orka stå kvar där längst fram, det är lång väntan från insläppet, tills självaste KISS kom ut på scenen. Två förband Happypill & Crooked X. Blev glatt överraskad av det sistnämnda, där ska det laddas hem lite låtar. Såg ut som småpojkar, men det var ett riktigt metal-band. =) Läste nu, att dem är visst bara 14 år! Herregud. Och är förband åt KISS. Måste ju kännas gött. Ett band från Oklahoma, USA. Dem bjöd på härligt röj!Imponerande!

Happypill.. Dem var också bra, men inget jag laddar hem så att säga. =)

Följer ett litet litet minimalt urplock av bilderna från igår. =)

 
 
 
 
 

 


Ska ta och kolla på lite videoklipp nu från igår.. =)

Today is the day

var dagen här. Håller på och bränner ut KISS skivan till bilen, med setlistan från turnén. Hoppas dock att min svaga stämma ska höras och dem uppfyller min önskan om att få höra Heavens on fire.
Har varit in och tränat en kortis på morgonen. Plockade upp en trött syster i bilen också, på väg till jobbet. =)
Ska snart inta frukost, duscha och greja. Alltid lika svårt att veta hur man ska klä sig en sån här dag. Vi kommer ju få köa några timmar. Och det ser ut att bli varmt idag. =)

Ha det gött. Det ska vi ha!

You wanted the best! You got the best! The hottest band in the world. KISS! ( Kl 21.00 ikväll får vi se dem entra scenen. =)


Kusin vitamin

Torsdagen kommer snart att avslutas med grillat hemma hos Sanna o Patrik. Gött. Kanske något gott extra slinker ner, i flytande form, vem vet?
Härligt väder idag, låg ute en stund och jäste i solen. Vi har dessutom tvättat och städat båda bilarna idag, skönt att ha det gjort.
Inhandlat vitaminer också av mamma Holm. Både jag och J behöver bättre immunförsvar har vi konstaterat.

Lite bilder sen senaste dygnet..

Ozzys träd blommar. Slingrigt sällskap på morgonpromenaden. Luktar gott i trädgården. Och våran park skriker efter aktiviteter a´la kubb och irländsk julafton.

   


to do list

Godmorgon. Karln ligger och sover, jag vaknade av den härliga solen. Ska ut och gå snart. Sen bär det iväg till Linde, träna (ev med Therese om hon orkar upp ) och simma med Frida. Gött. Lär passa på. Känns som att det inte kommer hinnas med nå imorn direkt.
Vi åker på morgonsidan, vill vara där i bra tid, så man får skapliga platser.
Har en del på to-do listan idag. Tvätta och städa båda bilarna. Sola, solen är ju här nu. Träna. Städa av lite här hemma igen...
Sugen på att slå igång grillen ikväll. Grilla majs. Mumma!

back in the days

Kvällspromenad, en kortis. Motivationen är lite low. Hm, inte bra. Varmt och skönt än ute, shorts och linne på promenaden var alldeles ypperligt.
Inväntar Greys nu, och pratar struntstund med Gyllis nu. Planer för lördagen. Fixa skjuts och sånt. När festade vi ihop sist gumman? Hujedamig, sånt par vi var, ej bättre tänkas kan. =) Bänkarna utanför Bistro när det var gågata. Snygga kort därifrån.

Nej, nu blir det tv. Hejpårej!

Glass & busungar!

Var på ännu en liten tripp, denna gång till Lådan i Kopparberg, för att inhandla en vattenkanna att ha utomhus. En sådan där lite större.
Åkte och erbjöd Emma att följa med. Såklart att hon nappade på en biltur med faster. =)
Hon är så mysig den ungen. Väl tillbaka så blev det glass och bus med Dennis. Vilket charmtroll. Han kommer ha flickorna efter sig. =)
 
                                

Klart att även "Erika" måste sitta fastspänd. Hon bor numera hemma hos mig, då Emma vill leka med henne när hon hälsar på oss. =)


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0