Dodgen

Dodgen är åter i Stripa bilservice händer, och imorn lämnar jag även bort Mazdan. Skönt att få det klart. Slutade en timme tidigare idag, riktigt skönt.
Ska ta och laga lite mat nu och njuta en stund, sen bär det av till dansen ikväll. Ska nog ro lite också. =)

katterna tycker det är kallt och blött ute. =)Dagarna försvinner

En väldigt kelig och kurrande katt i knäet gör att man bara vill stanna hemma och ha en gos-dag. Men icke. Bara att pallra sig iväg. Och idag är det verkligen fullt upp. Jobba, hem och äta, iväg på line-dance igen, och sen köra Dodgen till verkstan igen ikväll, och sen få skjuts hem av snälla Fritiof. Sen är det bara sova igen.
Och ny dag imorn igen. Ser ganska likadant ut imorn.
Jobba, kalas på jobbet, köra Mazdan till brundins, träna och fixa skjuts hem och sen sova igen. Kan ju inte säga att man har långtråkigt i alla fall.
Veckan går fort, bra det, då kommer karln fortare hem.


Snabbt in och ut.

Mitt snabbaste besök på Marieberg nånsin. In, första butiken, första jackan, den köpte hon. Skitsnygg också, kommer lätt att låna den nån gång. =)
Nu är jag bara trött. Var förbi duschen och tjåla lite med han och Apa. skulle hämta våran fjärrkontroll till sovrums-tvn, som jag tänkte koppla in när jag är själv i veckorna.
Och så lastade jag av lite kräftor och annat till festen på jobbet också. =)

Nu ska jag slå mig ner. I sängen. Trööött. Mera jobb i morn. Vad annars?


Pennybridge

Nu drar jag inom kort till Örebro med mamma. Jag kommer somna i bilen dit. Så trött och ont i kroppen som jag har nu. Usch.
Har lekt köksa idag. Likaså imorn. Men samma lön. Fint. Fast lite långtråkigt.
Tackade precis nejtack till någon kaka med rabarber och pistagenötter. Inge sug. Bra bra.

Bye!

Ljuvliga höst.

 Vänskap på jobbet.


Tidigt igen.

Även om jag jobbar så går helgerna alldeles för fort. Jimmy har åkt igen. =( Alldeles tyst här nu. Tråååk.
Ska iväg och jobba idag igen, extra cash idag. Sen sticker jag och Mamma till Örebro för att hitta jacka åt henne. Jag ska inte handla nånting. Men prova kan man ju alltid. =)
Trött kommer jag vara, gick upp för snart en timme sen. Tittar i min kalender, veckan är snart fylld till bredden, som vanligt. Upp tidigt VARENDA morgon dessutom.

Vilka underbara dagar man kan ha ibland.

 

Duktig idag.

Nu var jag duktig. Av rastens 30 min så har jag spenderat 25 min på promenad. Blir ju lite piggare av det än att lägga sig och sova. Jag lider ju av kronisk trötthet numera.
Fina bilder har jag tagit idag också, underbart blåsigt höstväder. =)


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0