Höstmysigt

Nu blir det snart en film och sömn på det. Är så nöjd med mig själv idag. =) Stegräknaren får jobba igen. Och jag likaså.

Tog en kvällspromenad, plockade med mig lite rönnbärskvistar på hemvägen, för att piffa upp ljuslyktan på ett höstlikt vis, försökte i alla fall.
Men den lyser så mysigt i hörnet nu . =)


Paradis på jorden

Snart dags att åka till träningen. =) Kasta lite sunkiga sopor först. Så man kan komma hem och bara slappa i soffan sen efter träningen.
Imorn är det jobb igen. Tre dagar, sen ledig helg, eller semester helg egentligen. Tagit ledigt, då det vankas grillafton i grönbo. Och det missar jag inte gärna, då vi missade Valborg. :(

Grönbo är ett litet paradis på jorden.


Förmiddagspromenad

En promenad är avklarad. Ska snart ta tag i det där med att dammsuga och plocka undan lite. Lugnat ner mig lite nu, när bilnyckel finns.
Promenaden var skön, vill komma igång nu med dem också. Ska försöka hinna en ikväll sen också. Eller prioritera en så att säga. För hinner, det gör man alltid, om man prioriterar rätt.

Lite bilder från promenaden. =)Kul sms att vakna till

Vaknade till ett sms.. Där det stod.. Oops, jag fick visst med mig nyckeln till golfen också. Vi har väl en till?
Kruxet är att ja, vi ska ha en till, men den har jag iiiingen aning om var den är, har inte sett den på aslänge. Så nu står jag utan bil denna vecka. Känns lagom roligt, då jag ska träna i Linde i princip varje dag denna vecka, är planeringen, som nu går i stöpet.

Bättre sms har man ju vaknat till.Update.

Fick starta monsterbilen och ta mig till Jimmys lägenhet, och leta genom röran där. Ska ju finnas en extranyckel till golfen. efter mycket svordomar så behagade den att titta fram. Skönt.
Nog för att 3000 GT:n är rolig att köra, men det är en bensinslukare.
tävling? =)

Godmorgon. Verkligen tidig morgon, är ju faktiskt ledig idag. Men Jimmy åkte för en stund sen och jag satte mig och fixade med lite papper när ändå datorn var påslagen.
Ska nog snart sova en stund till.
ledig måndag, har inga jätteplaner, så jag ska dra igång en städning under dagen är det tänkt.

Och idag drar styrketräning i grupp igång igen. Och alla andra träningar  under hösten. För mig blir det styrketräning, både individuellt och i grupp, vattenaerobics, jogging i grupp och styrkeaerobics. Nu vill jag se vågen röra sig nedåt.


Usch blir en knaper månad. Men när jag kikar i kalendern så verkar det inte göra så jättemycket. Inga jättestora grejer.
Men nu ser vi fram emot helgen, och den årliga augusti (fast nu september) grillningen i Grönbo. =)Nån som kan urskilja två personer på detta kort? =) Och namnge dem såklart. =)
Kanske ett pris i potten för den som vinner. Ett roligt sådant. =)


Update: Min kära bror har rätt på en av personerna, dock ej den andra. =)

Update 2: Therese klämde in båda rätt. =)

Therese - Du ska få en present av mig, dock har du redan upplevt det, men du får en foto-stund med mig. Haha.


singstar is my gameHär spöar jag Malin i Singstar igår. Uj vad vi vrålade. =) Men kul var det.

Bild från Lovisas blogg. =) Mysig och trevlig tjej! =)Thoughts

Jobb. Snart hem. Saknar min karls goa famn nå enormt just nu. Jag känner mig som en fågel med bruten vinge just nu.
Jag behöver omtanke och bekräftelse.


Hur var det nu igen?

"Jag kanske inte märks. Men jag behöver ändå höras. Och jag behöver gärna höra att jag finns, och att mina bedrifter duger.
Vem jag än umgås med, och vad jag än gör, så vill jag ändå vara omtyckt. "

Nånstans.


I ärlighetens namn. Så är det ärlighet som står högst.

norsk hy

Försökte förgäves ta en sovmorgon, men en envis fluga svävade runt mig som en galning. Tog det som en pik, luktade kanske kadaver eller nå sånt, så jag klev upp och ställde mig i duschen.
Nu har jag ordnat Jimmys matlådor för veckan igen, och tänker bara ta det lugnt innan jag styr mot lasarettet för några extra timmar ikväll.

Igår då. Parkfest. Förfest hos storebrors tjej Malin, nytt folk för mig och det var bara trevligt. Hade riktigt kul, och vi sjöng singstar för hela grannskapet tror jag. =) Hihi. Obesegrad gick jag därifrån också. Mohaha. Fast jag körde bara tre låtar visserligen.
Ett tips J.LO - Jenny from the block... Assvår på Singstar. Stukade tungan flera gånger. =)

Btw - Jag har norsk hy. =)

Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0