Looking forward

Godmorgon. Snart varit vaken en timme, J for till jobbet då. :(
Tycker inte om måndagsmorgnar. Ingen idé att somna om, snart jobb för mig också. Mycket piggare idag, kände mig verkligen inge bra igår. Och det var inte bara sviter av fredagen, jag mådde illa, huvudvärk och frös hela dagen. Och det var inte bakis-grejer heller. Skumt.

Men nu är man igång igen. Och denna vecka väntar mera roligt. På onsdag ska vi till Strike & co med jobbet, bowling och julbord. Och på söndag är det ännu ett julbord, med Maria & Tommy. :)
Härligt! Alltid skönt att ha saker att se fram emot.
Och det är ju faktiskt en del nu framöver. Nästa vecka väntar konsert med Dead by April och In flames. Veckan därpå är det dags att VERKLIGEN fylla år. Sen är det snart jul och nyår och allt vad det innebär.

Saknar lite snö dock. Dem har lovat det denna vecka, kan det ske?
En liten del av alla underbara presenter jag fick!

del 2
Del 1/230-årsfesten!

Så har helgen passerat. Man är trött sliten och jag känner mig inte så himla frisk faktiskt. Men jag mår så bra ändå, för jag är så glad och så tacksam för alla människor i min omgivning. Ni är fantastiska, ni gjorde min kväll till en så härlig, rolig och underbar kväll. Jag hade så roligt, mysigt.. you name it.
Lyckad kväll, verkligen. Tror alla tyckte det!

Och presenterna! Jag menar... TACK! Underbara ni är. Presentkort på IKEA på sammanlagt 1400 kronor. Biljetter till Buddy Holly musikalen! Jag ska återigen få se Brolle! :P
En extern hårddisk =) Jubel!
Massa vinflaskor, en digital våg, Ljuslyktor, ljus, godis, och en massa annat härligt. Kommer inte ihåg allt i huvudet. :P
Presentkort till Emelie Ohlssons fotokurs! UNDERBART.
Jag fick hålla tillbaka tårarna när jag öppnade alla presenterna, underbara! Och ni hade gjort så fina fotokollage och grejer, man kände verkligen kärleken bakom allt!


Av min kära Jimmy fick jag ett presentkort på Scandinavian Photo, 2000 kronor. :) Och en resa till Stockholm för han och mig. =)

Om en liten stund kommer några oredigerade kort från festen. Har ju fortfarande Brorsans bärbara dator. Och det är jag ju så himla tacksam för. Men jag saknar min dator och hoppas verkligen de kan fixa den.BTW, har knappt några blogg-adresser att läsa, ligger ju på min dator, så skriv gärna någon kommentar så jag får era adresser och kan läsa lite. =)


sooon

Ligger och vilar lite med Astrid på magen. Typiskt nog känner jag av det där i bröstkorgen igen, länge sen ju. Säkert all stress idag. Onödig stress, för att jag behöver inte stressa. Men man inbillar sig det.
Om en timme åker vi och hämtar köttet och lite folk och sen upp till festlokalen.

Klockan 19 drar det igång sen. Så nu ska jag vila en stund.

I gotta feeling..


babybild

Lite svårt att sova, så jag tänkte kolla på någon film och försöka somna om igen snart. Glad jag blev när jag igår kväll fick veta att Camilla & Hasse valt att sätta in en av mina bilder i NA, på Albin & Freja. =) Se länken nedan.

Torsdag, imorn är det fest! :P
Idag är det fullt upp.http://na.se/familje/babybilder/1.649836-lillebror
-svarten

Jag har gått från brunett till rödhårig till svarthårig på bara några veckor nu. :P Nu ska man vänja sig vid kolsvart hår när man tittar upp i spegeln. :P

Trött, hoppas på en hel natts sömn nu så man kan känna sig utvilad imorn. Mycket att stå i . Nu börjar förberedelserna falla på plats.
Och festen är på FREDAG, inte lördag. =)

Greys, och samtal med älsko. Ljuvligt avslut på onsdagen.


mooses

Godmorgon. En stor kopp te, kokt ägg och macka till det, några tända ljus och tvn på. Virat en filt runtom, och bara myser, en stund till.
Sovit lite mer i natt. Känner av tabletternas verkan nu i allafall. Men fortfarande att det känns när man väl går på toan. Fy.. Håller sig i det längsta.
Men det ska nog hinna bli bra till fredag.

Ska ta det lugnt och vila, och ta allt i sin takt. Vill bli frisk till fredag, och inte vara helt utmattad då.

Såg en rolig grej på en bil igår. Tyckte jag i alla fall. :)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0