Cuddle on

Vilken härlig mysstämning jag har inom mig. Tänt lite ljus här och var, tassar runt i mina mysiga tofflor. Nu ska jag sätta mig och gå genom korten från Klockars-kalaset idag.
Senare ska vi iväg och tända ljus för käraste Rikard. Har varit vid Farmors grav och Tobbes. En liten pratstund med farmor. Hon stod bredvid mig. Var så jag kände doften av henne.

Kvällen kommer flyta lugnt och skönt. Ska rå om varandra, och så ska vi hämta bror och Malin när de kommer från kryssningen. Tycker inte om att det är söndag redan imorn. Helgerna går alldeles för fort.


Slå sylt

Godmorgon. Några glas vin och kortspel blev det minsann igår. När vi kom till Folkan var det bara en stor besvikelse, så där blev man inte långvarig. Varför gör dem inte mer reklam för sig? Mun till mun metoden och en lapp på Ica/Konsum är ju inte tillräckligt tror jag. Tråkigt i alla fall.


Idag ska vi tända ljus på flera kyrkogårdar. Ikväll är det minnesstund i hyttan som vi tänkt gå på. :(
I eftermiddag ska jag fota lite på ett större kalas/släktträff. Ska bli kul!Fina MariaSweet EmmaJohn Jimmy (som aldrig kan vara med på kort utan en grimas, Tomas)=)

Kameran vilade faktiskt igår. Inte så mycket kort. =)


Någon som klurar ut rubriken?falling in love with fall

Härligt höstig promenad och välbehövlig sådan. Frisk luft, det gör så mycket. Såg en räv sprang förbi i ögonvrån, men inte hann man fånga den med kameran inte.

Väntar på Emma P, och sen ska jag försöka hitta nå kläder man kan trivas i ikväll. Ska umgås och ha det trevligt ikväll. Lutar åt Slam Jam, hoppas på det. Min kära älsko vill bjuda mig på något roligt för att väga upp för veckans mindre roliga saker.


it all ends well

Solig dag. Ska ge mig ut på en promenad snart, med kameran. Bara jag och kameran.
Är väldigt trött, oväntade saker gör mig oerhört utmattad.
Men slutet gott, allting gott.
Jag lever nu och inte sen.Dags att plocka fram leendet ur bakfickan, skutta runt av glädje.
Sinnet är på väg att tinas upp, hjärtat likaså.
I won't let the sun go down on me.
Google.seAlla har vi olika behov för att överleva. Men något vi alla gemensamt behöver, är Tro, hopp och kärlek. Någon som tror på oss. Hoppet för att se framåt. Kärlek för att överleva.

emmisDen här tjejen smälter mitt hjärta med sina tankar och funderingar.

Emma


Foto: jag


play all day long

Underbar stund i lekparken.

Foton: jag


Barn överallt. =)

Burr, fortfarande lika kallt här hemma. Men vattnet är igång och de har nu kopplat in värmen och grävt igen alla farliga hål i trädgården. Knäpper i elementen, så värmen är väl på gång. Skönt.
Älskling snart hemma, då drar vi till örebro en sväng.

Varit i Linde, hälsat på lillasyster i nya lyan. Mysigt! Loft och grejer, älskar annorlunda planlösningar. Och sen har jag lekt och fotat små söta barn, Emma, Dennis, Linnea och Wilma. =) Mina brorsbarn alltså och deras kompisar. =) Och så fastnade de vuxna på några kort också. :P

Hoppas det finns varmvatten snart, så man kan ta en lång varm dusch.Wilma

Foto: jag


Fler bilder kommer snart. =)
pick and play

Faktiskt sovit gott i natt. Inga drömmar och dumma gubbar. Vet inte om det är han som alla tror det är, vet knappt hur den människan ser ut.
Ena stunden så skäms jag som en tok som reagerade så häftigt och ledsamt, men å andra sidan så är det väl kanske självklart att man blir rädd när en okänd full människa kommer fram och drar i kläderna på en så man ramlar omkull.
Bara att hoppas att det inte var någon mening med det, att han bara var full och dryg.

Vidare går man i alla fall.
Torsdag idag ju, och Jimmy kommer hem!=)

Askallt att vakna upp, ingen värme i huset, tack för det gubbar. Och inget vatten. Suck. Vill bara krypa in under duntäcket igen. Och inte är dem här och jobbar heller. Hallå! Jag vill gärna ha värme i huset åtminstone.

In och ta kort på familjer i Linde idag. Ser ut att bli kanonväder, så det blir nog skoj. Lekparken nästa :P

 Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0