Tröstköp

Jag gråter nästan, så förbannat ont gör det. Jag är så bortskämd med att slippa sånt här.
I ren tröst så satt jag med datorn och kikade för lite inspiration. Ramlade över denna Panos Emporio bikini, för endast 150 riksdaler. Jag vet ju att jag är lite för stor för att hitta en snygg bikini nere i Thailand, och efter gårdagens genomgång av mina 17 bikinisar jag redan äger, så kan jag konstatera att jag behöver en ny som sitter BRA på denna mulliga kropp ;)
Hoppas denna gör det.
Föll för färgen, får föreställa sig mig lite brunbränd, för det lär jag bli.

Nu är det bara in med riskuddarna igen. Försöka sova en stund. Ikväll väntar Terry Evans på oss.
Feeling sorry for myself

Ibland är det bara för jävligt att vara av det kvinnliga könet. Varit vaken större delen av natten och kämpade mig ändå till jobbet, för man är faktiskt plikttrogen.
Men det tog inte mer än en timme innan jag gav upp. Att gå dubbelvikt av smärta och må illa och känna sån grym värk i höfter och rygg av den där förbaskade "kvinnliga gåvan", var ingen större hit på arbetet.

Sedan dess har jag legat på rygg med varma riskuddar på magen och kurrande katter intill. Knaprar Ipren som inte gör ett dugg och tycker allmänt synd om mig själv.
Jag har inte haft mensvärk på många år. Så därför tycker jag så synd om er tjejer som går genom detta varje månad. Fy.

Vet ni vad? Jag sorterade lite bland alla kläder ännu en gång igår. Konstaterade att jag har en rätt stor hög med bikinisar. Närmare sagt 17 stycken. Är det många? Hur många har du?


Fina Frida och fina Fanny

Varit på skön vattengympa och lite simma före det med fina Frida. Nu har jag värmt mig med en god macka och en stor kopp te.
Ska ta och krypa ner i kalla sängen, invänta ännu en morgondag.

Livet är bra gött. Nu hoppas jag bara på lite förnyelse på ett plan.

Fina Fanny stod framför kameran i helgen. Här får ni ett exempel. Eller fler.Snygg tjej! Fler gånger ska det bli också, börjar få lite ideér :)


träningen drar igång

Septembers första vecka på ingång. Så är det också nystart av träningarna på alla möjliga håll. Ikväll kör vi ett vattengympapass, jag och Frida.
Ska nog hinna en kort promenad innan också.Panasonic Lumix, lilla kompakten.


Bra vecka på gång

Hemma från jobbet, gäspar återigen som en galning. Är hösten redan här, min trötthet brukar slå in hårt då.
Kollar kalendern, veckan är återigen fylld med roligheter att se fram emot.

Imorn ska jag få uppleva Terry Evans och hans elever för första gången. Onsdag ska jag få återse en kär vän som jag inte sett på ... hur många år är det nu? Vi var grymt bra vänner under och strax efter gymnasiet. Och nu har hon fått en bebis också.
Och på lördag väntar det grillafton i paradiset Grönbo också.

En bra vecka, det har jag på känn.Panasonic Lumix TZ7


kameralös

Numera kameralös. Eller ja, i allafall utan systemaren några dagar. Den ska bli dammfri och ren, på tiden. Får överleva med lilla Lumix helt enkelt.

Tog mig en promenad upp till svärföräldrarna, där det bjöds på mat och pratstund. Promenad hem och lagom nöjd.
Lutar åt en vilostund nu. Stinn i magen. Men gott var det ;)

Så här kommer ett gäng övningsbilder med kompaktkameranDen här bilden tog jag över axeln lite på skoj, hörde folk bakom mig =)
Till marknaden uti nora..

Söndag igen. Vaknade tidigt både han och jag, och har hunnit en hel del göromål. Intog en god frukost bestående av kesella och varma blåbär, nästan som godis i munnen.
Stillsam kväll igår, ställde upp som lite chaufför en stund innan det fick bli vertikalt läge i soffan. Noramarken hanns med under dagen också, inte ett inköp från min sida.
Världens fulaste skor. ;)Mycket färger, mycket skit. Som det ska vara på en marknad.Tre små gummor..

skulle gå en gång.. Ja antagligen åker vi till Nora en sväng snart. Så himla trött bara, seg som tusan från gårdagens sviter. Men det är sånt man får ta. Det onda med det goda.

mer från gårdagen. Sitter just nu med korten på Fanny. Grymt fin tjej! Även på kort :)
Enda bilden på mig ;) många som raderades under kvällen, tjoho. Men denna bjur jag på, så slipper jag gnäll om det ;)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0