pics

Bovenover and out.


status

Vem tusan uppfann det här med bakfylla och dagen-efter? Och vem var det som "hällde" i mig den förbjudna drycken alkohol igår? ;) Jag är en duktig flicka, sånt håller inte jag på med. Men en rolig kväll var det. Just nu är det jag och Sigge på köksgolvet :)

Någon slog mitt huvud i en betongvägg i natt. Så känns det nu.


socker-chock

Gårdagen blev rolig men kort. Bowlingen dubbelbokad, avbokad, and so on. Där stod vi fjorton frusna själar och ville in,men icke.
Upp till Frida & Robin, för lite wii-bowling. En cider senare var jag på väg hem. Socker-chocken dök upp igen och gjorde mig sällskap. MagONT.:( Jag vet, cider är dumt när man inte ätit socker på aslänge. Men det enda jag hade hemma :(

Ska ge mig iväg och hämta bilen, trodde den skulle levereras hit, men det blir en promenad och hämta den. Träna och Örebro med Ica på det. Presentkort från H&M är det jag ska handla för, tänkte unna mig en bh som passar. Lyx!When you turn around, I´m there

Vräker ner snö igen. Stora som flak. :) Ska snart ut och skotta för andra gången.
Har tränat med lillasyster, vi räknade ut att vi inte hade setts sen juldagen. Oj! Alldeles för länge. Vi bor ju faktiskt knappt två mil från varandra. Dags för ändring.

Shoppinglistan klar, nu ska frysen, kylen och skafferiet fyllas. I´ll be back.
kyrkis

Ingen veterinär än. Sigge är på bättringsvägen helt klart. Men håller honom under uppsikt. Min bebis.
Har snoosat på annan bebis idag också, lilla Alvin. Följde med Sandra Leia och Alvin på kyrkis istället när det inte blev veterinärbesök. Vilket liv! Håhåjaja, fylldes med bebisar och vilda barn. Men mysigt ändå. Alvin kan jag lukta på i evighet. Mitt hjärta bankar lite extra när jag håller i honom. Underbart.
Och så söta Leia, for fram som en virvelvind. :) Totalt bekymmersfri. :)

Och så har jag belönat mig med något, nu när jag passerat tio-kilosgränsen. En belöning, som egentligen var en plåga för mig. Men förhoppningsvis ska det öka självförtroendet lite för mig. =)

Håll utkik.
Tequila

Tog en skön promenad med Anna & Tequila idag. Galen och vild hund, men go. :) Älskar verkligen snö.Haha =)


storbjuden

Hemkommen från onsdagsfika med tjejerna, denna gång var vi hos Ica i tornhuset. Massa gott bjöds det på, men jag tackade såklart nej, storbjuden som man är nuförtiden.
Men te tackar man inte nej till.

Snabb hemgång ändå för mig, tänker bara på Sigge. Men han gör framsteg, så det ser ljusare ut. Håller tiden med veterinären öppen, hoppas vi slipper åka in. Men samtidigt kanske lika bra. Visar sig hur det är i natt och imorn bitti. Nu ligger han faktiskt och sover, jag tassar runt på tå.

Fick ett glädjande samtal, J kommer hem redan ikväll, lyckliga jag! :)

En sugen Liten. :) Han heter så. Sötast!


7 fakta

Tog en utmaning från Sofia, sju intressanta fakta om mig. Hmm. Jag är ju ganska vanlig.

1. En stor skräck jag har är trånga utrymmen där jag vet att jag kanske inte kommer ut igen. Jag skulle ALDRIG gå ner i en ubåt, krypa in i en trång snögrotta eller grott-gång av nå slag. Däremot hissar är inga problem. Jag mår illa bara jag ser folk krypa i trånga gångar på film. Usch.

2. Jag donerar en slant varje månad till WSPA, som kämpar för djurens rättigheter i världen.

3. När jag tittar på djurprogram så byter jag alltid kanal när djuren är dumma mot varandra. Haha.
Med andra ord skulle jag aldrig kunna bli natur-filmare.

4. Jag biter inte på naglarna. Jag river av dem istället.

5. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv som jag är just för tillfället, i och med min viktnedgång.

6. Jag dricker inte kaffe. Kommer aldrig göra det heller. Vidrig dryck som bara ger mig ont i magen.

7. Tar alltid saker alldeles för personligt. En stor grubblare om varför.Jag utmanar: Säger som Sofia, alla! ni som inte redan skrivit en sån vill säga.
Nu ska jag ta en promenad med Anna & Tequila. Sen hem och ta hand om Sigge. Inte nå bättre.

Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0