Sleeping beauty

Vaknar efter mååånga timmars sömn. Känner mig som törnrosa. Med paus för att förflytta sig från soffan till sängen and so on.
Men bäst att ta det lugnt.
Regnet var ett sövande medel igår i alla fall, sov stora delar av dagen. Soffan var min bästa vän och min karl såklart, som gjorde bästa möjliga av situationen för mig. Sweet. ♥

Ska inta lite frukost, och hoppas magen tackar och tar emot. En egengjord smoothie, stilla för magen.

Var tusan hör man hemma egentligen? Det kan man ju undra  ibland.


Sjuk

Dagens kraftansträngning är redan klar. Kroppen är helt slut, skakar, svettas och mår illa. Tror jag återigen låter bilderna tala för denna dag. Sova igen. Och igen. Det här vill jag inte vara med om. Tycker inte om att vara sjuk.
Övade skärpedjup med kameran häromdagen, och J tyckte det var roligt att störa lite..

Alldeles gult sken på himlen igår innan regnet kom.
Bilder säger mer än ord

Ibland är ord inte nödvändiga. Idag är en sådan dag. Men här får ni njuta av lilla söta Malva =)
 


Sommar-Malva

Har varit och fotat en söt liten Malva idag. Här får ni en sneak-peak. Ska fortsätta med bilderna imorn, men nu blir det en stunds film innan jag nattar kudden.
Underbar dag. Indeed.


Solstråle

Suttit ute i solen en stund, jag och oljan. Solen tittade fram, och leendet likaså. Lite framtidsplaner att tänka på nu. Ser bara ljust ut.
Ska ta och luncha med J nu, och njuta av en stunds ledighet. Sen är det dags att ta lite kort idag. Framför kameran ska Malva och Elliott (rättstavat?) stå. Laddar för full fart, som det brukar vara när det är barn eller djur som ska fastna på linsen :)

Har en alldeles underbar tisdag. Du också?
Måndagsmys

Tog mig en promenad på kvällskvisten. Nu ska jag ta mig an en av The Hills-boxarna, krypa ner i väntan på han. Morgonrocken på, ljusen tända, teet är upphällt i farmors gamla gigantkoppar.
Måndagsmys.Jag är av den gamla tiden ibland.


Update

Våra kära katter, det återkommande ämnet, är något av det keligaste som finns. Sigge kråmar och åmar sig bara man tittar på honom.
Min kära sambo fann honom i rummet vi för tillfället rustar, idag. Och Sigge ligger lite fint på golvet och vilar. Sambon tittar på honom lite snällt. Sigge börjar åma sig. I slipdammet. Svart och vit katt (mestadels svart) i slipdamm. Snygg syn sen!
Blev en tvätt med blöt handduk på det.

Update, såret är så gott som läkt :)


Frusen

Nyss slukat en god slice med hemgjord pizza. Slår ju köpt pizza überstort. Ska snart inta matkoma-läget i soffan och invänta kvällen.
Har slitit massa idag, så det är jag väl unnad.

Lika frusen som katten idag. Burr-väder.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0