tokiga gubbar

Ett träningspass har förflutit, och vi skrattade gott åt gubbar som envisas med för tynga tyngder. Ge er! Knappast effektiv träning när man inte kan hålla emot. Men vi får ju träna magmusklerna lite extra genom skratt. ;)

Lite mellanmål fick det bli, väntar hem karln när som helst. Fixa lite mat och mysa till det. Saknaden har varit stor denna vecka.
Nu ska jag ta en låååång, varm dusch. Vill ju lukta nå annat än svett när han kommer hem :)

 


Tankeställare

Dags för en god lunch. Kyckling med stekt lök, och lite sallad gurka och riktigt fet bearnaisesås. Har städat här hemma, och längtar nu mest efter hans varma famn.
Gråter till Oprah idag, känslig som man är. Handlar om dem som faller offer i trafiken pga av människor som pratar i telefon/sms:ar när dem kör bil.
Man får sig en tankeställare. Minst sagt.
det handlar om..

Vet inte riktigt vad det är för magkänsla jag har just nu. Men jag tänkte ta en städning här hemma, och få något annat roligt att tänka på.


Fel personer tar energi från mig just nu.
Prövning pågår.blåbyxornas betydelse

Återigen morgon. Trött som tusan och det var öken i munnen när jag vaknade. Av någon weird anledning så har sovit natten igenom med munnen öppen. Fick inte fram ett godmorgon till katterna ens. Snustorrt. Usch.
Ser ut att vara kallt ute, ska ge mig ut snart, iväg på lite extraknäck. ;)

Två dagar utan träning har förflutit, desto mer promenader visserligen, men nu suger kroppen efter lite hårdträning. Vet inte hur många växlar jag har, men ett steg upp ska jag. Sommaren närmar sig med stora steg. Och jag ser mållinjen, jag vill komma närmre.  Jag vill korsa den.

Sex arbetsdagar kvar på jobbet. Sen sadlar jag om och drar på mig blåbyxor ett tag. Jag älskar blåbyxor. På killar i alla fall. Kanske därför jag är sambo med en snickare ;)
På gymnasiet var ju höjdpunkterna när byggklasserna gick förbi i sina snygga byxor. ;)

Nog. Jag drar ut till en kall bil nu.

Psst. Håll utkik i NA (Nerikes Allehanda) på lördag. ;)Michellin-kvinnan och skäggiga hunden på promenad.


med en enkel tulipan

Ljuvligt, vi kom precis in från altanen där satt och njöt en stund efter promenaden. Sånt väder gör att man verkligen ler lite extra. Och det verkar som att man får hem karln redan imorn, lovely. ♥
Vårkänslorna svallar.

Var över till grannen med en bukett tulpaner, efter att Athena lyckades smita rätt ut över gården innan jag hann koppla henne (hör inte till henne att göra så), och rätt fram till grannen som stod där med sin lilla hund. Ingen fara skedd, dem var bara glada. Men jag vet själv att jag skulle blivit rädd. Så vi tog en promenad till affären och köpte en bukett tulpaner åt tanten :)  Det uppskattades.

Fejk-conversen åkte fram idag också. Ännu mer vår.


 


tappert försök

Gjorde ett tappert försök till påskpynt. Är inte så mycket för det där med fjädrar och kycklingar, men när jag o Athena var ute en sväng så pulsade jag (snö upp till midjan plötsligt) i snön och tog mig några kvistar.
Satte i några fjädrar och nja.. Resultatet är väl inte magiskt direkt, men men.
Tyvärr kommer vi ju inte vara hemma på lördag när påskgummorna går runt, dags för Elmia-mässan då ;)


Operation

Godmorgon! Har sovit så skönt i natt, och till och med Astrid vågade sig upp från under sängen och låg bredvid mig i sängen i natt. Kelsugen så det stod härliga till. Men så fort Athena började röra sig ute i hallen så försvann hon in under sängen igen nu på morgonen. Tokiga katter ;)

Tagit en promenad nyss, skönt med fyrbenta sällskap.

Idag vankas det besök på VC, operation! :) Annars mest småsaker att göra.Jisses vad ljus man var i håret. Sommar!


Man lär så länge man lever.

Bränner skiva åt Oskars mamma. Tog kort på honom i somras, och deras dator kraschade för en tid sedan. Självklart ställer man upp, jag har ju alla korten kvar :)
Och när jag tittar på korten, så ser jag att jag faktiskt gör framsteg inom fotograferingen.
Mycket jag skulle göra annorlunda idag. Man lär så länge man lever.

Och så har jag fixat lilla goodie-paketet som Stina vann i kommentarstävlingen. Paketet postas imorn.

Blev lite lagom seg och trött av den där koppen med te som det bjöds på i tornhuset för en stund sen. Kikade in hos Ica på vägen hem, en kopp te satt fint. Katterna var väl inte överförtjusta i sällskapet jag hade med mig. :)Söta Oskar!Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0