Toktrött

Kämpar med att hålla mig vaken just nu, blir sänggående inom kort. Känns att man gick upp halv fyra i morse.
Planerar i kalendern, det rödmärkta tar upp stor plats nu, himla kul.

Imorn väntar jobb, och någon timmes extrajobb. Däremellan är jag ganska så ledig vad jag vet. Nån som vill ha mitt sällskap?

En till på Helene, fina tjejen!Foto; Jag


Utmana sig själv.

Ibland kan jag bli och tvivla så starkt på mig själv och vad jag kan. I olika områden. Men då är mitt knep, att verkligen ta tag i det jag tvivlar på, och vips så ser jag. Jag kan visst!
Man måste ge sig själv en utmaning lite då och då.

Hade en liten mysig stund hos Sandra och barnen idag. Och som vanligt en sväng till stan för promenad med Berra, uträtta diverse ärenden, återlämna en förlorad mobil and so on..

Nu arbetar jag tokmycket med Helenes kort, hon är så nyfiken på dem, så jag ska försöka posta skivan till henne redan ikväll.Foto; Jag


Leia

Vilken gillar ni bäst?


Myskväll

var man återigen själv hemma. Vaken snart en timme, tänkte gå till jobbet lite tidigare idag, när man ändå är uppe. Så kommer man ju hem lite tidigare, hoppas på sol idag.

En riktig myskväll igår. Kikade på Bridget Jones, en film jag aldrig tröttnar på. Och som t o m J kan tänka sig titta på, trots chickflick-faktorn. Lite rabarberpaj till det, och vi somnade nästan på varandra.
Som vanligt längtar man redan till torsdag.

Men veckan bjuder på härliga saker den också. Flottfärd med jobbet & studentbalsfotografering & andra fotograferingar. Härligt!
Och någon ska fylla 3 0 =)Härliga vännerna Helene & Malin fastnade på kort igår.

Foto; Jag


Rabarberpaj

Var är alla kommentatorer här på min blogg? Kom igen nu, latmaskar :)
Här luktar det ljuvligt, en nygräddad rabarberpaj ska snart avnjutas i mysigaste sällskapet. Lite redigeringsarbete och sen en film för oss två.

En skön söndag.


Löafesten part 2

Golvet är nu lagt i sovrummet. Nu är det det finstilta kvar, ska ägna mig åt gardinerna i veckan, sen blir det att flytta sängen till helgen. Måste ha dit golvsocklarna först. Så himla fint. Bilder dyker upp när allt är klart.

Tagit kort på Helene och lyckades dessutom lura med Malin på några kort. Kanske dyker upp nå smakprov senare. Men först ska jag bjuda på lite festliga bilder från gårdagskvällen.
Magen kurrar, men jag är inte piggast idag. Blir en eftermiddag i slöhetens tecken.
Nu blir det mat, och sen ska vi göra en paj till kvällen ;)


Löa löa löa

Vilken härlig dag. Startade med regn, men vad gör väl det? Dagen bjöd på härliga människor, roliga aktiviteter och god mat och dryck. Kvällen bjöd på mera dryck, allsång och en skumpig färd till Löa, där det var fest i varenda hus inför Löafesten.
Löafesten, äntligen har den återvänt! För att stanna hoppas jag. Grymt kul, massor med folk, och musik som alla kunde sjunga och skaka stjärt till.

Nog med ord, här kommer en bildkavalkad från igår.
Mer bilder från kvällen kommer under dagen! :)
Vi ska ta lite frukost och njuta av solen.

Löafesten såklart!

Nu drar vi iväg. Lerduveskytte med hagelgevär, flottfärd och grillat och dryck hela dagen lång. Ge oss lite sol, så är dagen perfekt.
Väskan packad, katterna är laddade med mat så nu bär det iväg!

Hoppas ni får en underbar lördag. Löafesten ikväll, hoppas vi ses där!Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0