bakfylld

Delar med mig mycket om mig själv nu i dem trettio dagarna om mig själv. För mycket? Det får ni gärna lämna respons på. 

Fastnat framför datorn. En varm dusch, elementsvarm morgonrock omkring mig och samtal med Han. Jag tror jag är redo för sömn nu.
Arbete imorn och skjutsa kära Pappa.

Sen väntar dagar fyllda av allt och lite till. Det ska inhandlas bakingredienser. Jag bakar två gånger om året, så det är stora saker på gång.

Jag njuter för övrigt av en nymasserad kropp.Dag 17 - mitt favoritminne

Ni vet, jag har snart levt trettioett år. Host! Ja, ni läste rätt. Mycket visdom i denna kropp ;) Och en hel massa fina minnen har livet erbjudit mig. Och jag förvarar dem tätt intill och plockar fram dem då och då.

Jag minns fina somrar i farmors prinsessrum, som jag alltid kallade hennes gästrum i Stråssa. Rummet var så där flickaktigt med gammelrosa tunga täcken och kritvita handbroderade lakan som svepte om täckena, på det där gammeldags viset. Jag försvann nästan under täcket av all dess tyngd och såg knappt över kanten.
Rummet hade garderober med speglar på och en doft av farmor. Ett spegel/toalettbord stod vid sidan om sängen och där kunde jag sitta och spegla mig och verkligen leva in i prinsessrollen.

Än idag känner jag den där doften när jag vill. Och skulle jag glömma bort den så lyfter jag locket på farmors brudkista där hennes lusekofta och annat smått ligger, och doften strömmar ut.

Saknar dig så Farmor.

Roger Pappa Jag och Farmor i trädgården i Stråssa.


Massage

Jag ser nu fram emot en skön stund på massagebordet. En av veckans höjdpunkter. Och en dag kvar att arbeta på flera långa veckor. Njutning!Fina Maria (massösen) och Olivia.


final countdown.

Sista minuten matlåda är ordnad. Jag har en väldigt trött dag på gång, så vetskapen om att det väntar massage för min del efter jobbet känns som en morot för denna dag.
Och första delen av resesällskapet åker idag. Med andra ord fem små dagar kvar tills det är dags att inta Arlanda med nerverna utanpå kroppen. Inte för flygets skull, älskar att flyga. Utan för att allt ska klaffa innan. Incheckning, bagage, biljetter allt det där.

It´s the final countdown. We´re leaving together.


Syskonen Magnusson


Torsk

Rotat fram resväskorna, checkat av lite kläder som man lär slänga med. Vikten stannar bra, det går att fylla i mycket när vi ska hemåt igen. Fast jag tvivlar på att det finns kläder i min size där nere ;) Dem är ju så tiny i Thailand.
Fixat klart en massa kort också, ännu ett check! på listan.

Ska ta och fixa lite glögg och slå mig ner framför tvn nu. Det är ju Rolandz för bövelen.
Psst. Jag såg Torsk på Tallinn för första gången igår. Så där tragiskt kul.
 
Bild från Pricerunner.se


Dag 16 - min första kyss

Vid elva års ålder var man ju så världsvan och med i svängen. Pussats och kramats, visst hade man gjort det. Men första kyssen kom på sommarlovet när jag var elva år fyllda.
Killen hette Robin. Han bodde så långt bort, ända bort i Eskilstuna. Hans familj hade sommarställe ute i Grönbo, och vi tjejer slogs i princip om hans uppmärksamhet. Blond solbränd med ett bländande leende.

Första kyssen ägde rum i ett tält. Jag var så kär. Han med. Nästa vecka var han dock kär i nästa tjej i gänget. Och jag hade skrivit hans namn i dagboken om och om igen.
Vi sågs aldrig mer efter den sommaren.

Men kyssen, den minns jag.
Paret på bilden har inget med texten att göra ;)

Minns ni inte Bullen? Ungdomsprogrammet, som alltid avslutade med Veckans Brevfilm
"Och som vanligt, så har killen/tjejen i filmen inte skrivit brevet!"Rätt dos i rätt tid

En tidig måndagsmorgon igen. Men den sista på länge, för nu är det inte långt kvar. Sex små dagar kvar innan planet lyfter och vi sitter nöjda som få, med sikte på värmen.
Dem här sista dagarna kommer gå sakta har jag fått för mig, men dem kommer vara fyllda till bredden med saker att göra och människor att träffa. Jag ska ju vara borta i hela tre veckor, jag måste hinna få min dos av alla härliga människor innan.

Sitter och skriver en to-do-lista och en packa-lista för tredje gången. Jag älskar listor.BusanAlla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0