Bortskämda
Inatt har det varit lite mer vaket än tidigare nätter. Molly har inte varit nöjd, och bara velat sova på mammas eller pappas bröstkorg. Till slut somnade vi med henne mellan oss. Tyvärr sover jag väldigt lätt när hon ligger mellan oss, känns i hela kroppen när jag vaknar att man legat och spänt sig.

Men hon & J sover än, så jag tar morgonen i akt för egentid. En härligt varm dusch har avnjutits och nu en kopp te. 

Nyårsafton idag. 
Vi spenderar den på det lugna & mysiga viset. P.S Tog kortet för att i Mollys första Bok så ska det klistras in diverse foton, bl a ett på henne när hon är arg. Det är lätträknat på en hand de gånger hon varit så här arg. D.S


 


Presenter

En present från kusin Albin och hans föräldrar. Molly blev jätteglad, för hon är en pruttglad en, vem kan hon ha fått det efter? ;)Även de bruna härliga uggsen är från samma familj. Och de rosa vantarna och tossorna kom med posten en dag, present från min saknade vän som jag arbetat/skrattat och tokat mig ihop med.


Bara jag och kissarna vakna. Molly sov galant även i natt. Vi somnade vid niotiden hon och jag, och sen vaknade hon kl två för lite mat. Somnade om vid tre och sov till sex. Åt igen och somnade som ett ljus i min famn efter en timme. Och sover än. En riktig sömntuta =)
Pappa snarkar gött där inne också =)


En sån där bra torsdag

Har varit hos Jimmys föräldrar en stund och sällskapat lite. Nu har vi landat hemma. Snuttan sover och J for iväg till Pappa konsultera lite. Hoppas det löser sig.

Nyårsplaner spikade, middagsmys med svärföräldrarna blir toppen. Och på fm samma dag ska vi ta och hälsa på Milo och hans föräldrar, inte så mycket äldre än lilla Molly. :)

Mycket tråkigt väder ute idag, tror jag myser ner mig med Molly i soffan en stund och inväntar pappa igen.
Skönt, svullnaden har gått ner så pass att nu fick jag på mig nå annat än mina Uggs igen :)
13 kilo har försvunnit sen förlossningen, keep it up.

Efter nyår satsar jag och sambon fullt ut ;)


Stora funderingar
Liten måhända, men ser ut att ha stora funderingar :)

Att vi har lyckats skapa en sån guldklimp.


Förresten, en fråga som jag hoppas någon kan svaret på. Var hittar jag såna där kuddar som man kan lägga i spjälsängen eller var som där bebisen ska sova, som får dem att känna sig mer inbäddade och ombonade, oval kudde med kanter om ni förstår vad jag menar? kommer ej på vad de kan kallas så jag vet inte vad jag ska googla på..

Update.

Inte amningskudde, fick veta att de kallas babynest. Har dessutom hittat hur man syr såna själv då de är ganska dyra. Så nu ska jag bara hitta någon som är villig att sy en mot lite betalning =)


Dagens Molly

Dagens goa Molly-bild.

Själv lider jag av separationsångest för första gången. Jimmy tog med  henne på en promenad bort till en vän för en fika och tvstund. Jag har en känsla av att jag kommer följa efter, kommer inte orka vänta på att de kommer hem igen. Saknade henne så fort de gick utanför dörren.
Jag vet att dem säger att bebisar inte ler utan att det bara är muskler i ansiktet som rör sig så.. Men jag säger att våran Molly ler visst. :)


Besök

Jag och Molly fick mysigt besök idag av Maria och barnen och sen även Emma. Fikastund och bebismys såklart. Våran Molly gör succé hos alla. Tokstolta föräldrar det är vi det.  

Tack för fina presenterna! :)


Det ljuva livet

Det ljuva livet. Må så vara att man är upp flera ggr på natten men Molly sover ändå någon fyratimmarsperiod per natt, så man känner sig faktiskt ganska så pigg ändå. Och det är bra mysigt ändå att sitta i soffan i nattmörkret med en adventsstjärna som ljus och möta hennes blick när hon äter sig mätt och nöjd.
Eller när hon nöjd och torr ligger på skötbordet och man bara gosar med hennes underbara kinder och näsa och .. hela hon.

Har jag tjatat nog om hur kär jag är i våran dotter? En vecka gammal idag.


Annandagen

Vi firade det sista av julen, dvs annandagen ute hos Pappa & Maj. Mysig kalkonmiddag och ris a´la Malta på det. Första gången jag åt det faktiskt :)

Molly sov mestadels men hann nästan gå laget runt i famnarna. Och fina julklappar fick hon även här. En mixer för den framtida barnmaten, kläder och leksaker. Så fint allting. Och så blöjtårtan såklart, dekorerad med nappar, bestick mm. Så rolig grej! Tack allihopa!


Kusin Albin =)Morfar håller Molly för första gången :)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0