Som en vanlig måndag. Nästan.

Måndagar är nästan alltid jobbigt tröttsamma. Man har varit lite ledig och slappnat av under helgen. Och måndagen är fylld till bredden.
Iväg snart på snabb-paj-visit. Och sen iväg på lite planering.
Snart är det tisdag morgon och jag står vid maskinen igen.


Snooze please

Redan dags att köra mot stan och pigga upp sig med lite arbete. Ovan känsla att efter en ensam vecka vakna upp av två härliga armar omkring en. Ville ju bara snooza kvar i sängen ju.

Kändes inte så kallt när jag stack ut näsan förut, hoppas intrycket stämde. Jag avskyr att sätta mig i en kall bil.
Fast å andra sidan, vem gillar det?Äntligen sambo igen

Äntligen en sambo här hemma. Och han njuter för fullt nu framför tvn med NHL Allstars, öl och popcorn. Lättöl ska tilläggas ;)
Jag själv fixar matlådan för morgondagen. Fetaostbiffar och ädelostsås. Måndagsmums med andra ord.

Dags för tidiga morgnar igen med en dagskiftsvecka framför mig. Klockan ringer 5.00 på morgonen. Gäspar vid blotta tanken.

En till på Nellie :)


Nellie

Nelliekorten så gott som klara. Här får ni se fler smakprov på denna söta lilla dam. Som inte hade långt till skratt. Så himla söt!

Gustav

Sisådär tre timmar spenderade med korten och nu måste ryggen vila. Här kommer en tjuvkik på Gustav också. Busfröet jag umgicks med tidigare idag.Den där Patrick

Sitter och fixar med korten på Nellie och tjuvkikar på korten som ska redigeras därefter, dem på Gustav. Som inte var den villigaste modellen idag. Men det gick med små knep. Shrek som gömde sig inne i kameran och pruttljud :) Haha.
Smygtitt dyker nog upp under dagen.

Snart dags att fara en sväng till in till Linde för att hämta hem Jimmy. Äntligen. Sju dagar, tack o lov har dem gått ganska fort.

Nord & Syd på tvn i bakgrunden, favoritserien från när man var yngre. *host* Patrick Swayze, den karln har prytt mina väggar i ungdomsrummet :)


Dirty Dancing, oslagbar tjejklassikerGhost, tårdryparen.Point Break, två hotties i samma film.Nellie

Smakprov på Nellie. I veckan blir det mycket bilder att fixa med efter jobbet. Det gillar vi.


Stillsam helg återigen.

Ännu en stillsam helg har förflutit. Jag regerade i Scene it  igår kväll, och sen blev det födelsedagsfesten som fick oss som gäster. Jag var kvällens chaufför, trött och fylld av längtan efter sambon. Som förresten kommer hem idag. Och är ledig en vecka!

Har precis börjat kika på korten på Nellie från igår. Idag ska jag in till stan och fånga Gustav på kort. Härligt!!Fullt upp för Tims delLjushuve :)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0