Gråter till Solsidan

Precis gråtit till Solsidan. Ja ni läste rätt. Inte var dag det händer, men det kanske beror på lite hormoner i omlopp, vad vet jag :)

Ska snart natta mig själv. Huvudvärk igen och det är otroligt varmt här hemma. En kalldusch innan sängen så man får frysa en stund.
Imorn ringer klockan tidigt. Kort arbetsdag, för vid tolv drar vi mot USÖ och ultraljud. :)

 Bild från mediesverige.se


OliviaBusungen Olivia (Jimmys brorsdotter) igår.

Har spenderat någon timme hos Emma med ett bad i poolen och lite sol mellan molnen. Och lite snack på det.
Här hemma har det sen målats ännu mer på huset, men nyss kom regnet och jag fick flytta på den spontana fotograferingen jag tänkt mig.
vi beger oss ner till sjön för lite lek och plask.
Så småningom dags att laga mat och ladda för arbetsvecka.Du är inte lite fräck du


Like the wings of a butterfly

Envishet och tålamod gav mig några bilder på dessa fjärilar. Vissa dagar vimlar det av dem här utanför oss.


Solen värmer upp huset så man tror det är en bastu här inne snart.
Men jag känner mig inte redo att klä mig i bikini och visa upp fläsket på någon strand än, så jag får snällt leta upp soltstolen på altanen och ta några kallduschar emellanåt.
Poolen är ett minne blott då den tömdes när byggställningarna ställdes upp.


Grillkväll

Grillmiddag hos Jimmys morföräldrar. Himla god mat, magen stod ännu mer i fyra hörn när man svalt det sista. Och kvällens underhållning stod lilla Olivia för :)

Måste tillägga att jag blev lite smått kär i tallrikarna vi åt glass ur. Så vackra. Lär spana efter liknande :)


Stella

En liten tjuvkik på söta Stella som jag fick träffa idag. Så otroligt söt och charmig :)


Utformning

Nu har dagens planer utformat sig. En familjefotografering, 25årsfest och hämta ut ett paket innehållande förhoppningsvis kompletterande detaljer till utstyrseln på onsdag, då vi ska klä upp oss och gå på bröllop.

Ett par enkla ostmackor och ett glas saft till frukost, då våran kyl saknade diverse varor för en nyttigare frukost än så. Men nu ska man väl vara fit for fight några timmar till.

Tittar ledsamt på mina oputsade fönster och önskar att någon ska komma och plinga på dörrklockan och erbjuda sig att ta sig an dem. För det är min värsta syssla inom hushållet. Men det lär göras, och det snart.


Inlägg i enbart text.

Skrev nyss ett långt inlägg som jag länge gått och tänkt på. En förkortad version kommer här.  Detta förskönande av våra liv som pågår både i bloggar och på facebook. Sällan man läser om dammtussar, berg av tvätt eller snabbmakaroner till middag.
Snarare det perfekta hemmet, tre-rättersmiddagar och nybakat GI-bröd. 

Önskar bara man kunde se lite mer vardagsliv, både i min egen och andras uppdateringar.
Själv uppdaterar jag ju inte dagligen på Facebook, men däremot i bloggen.
Så bered nu, på lite mer vardagsliv. :)

Men frågan är. Varför är det bara det bra som det många ggr skrivs om? Vill vi alltid vara bättre än andra? eller kanske tvärtom, inte vara sämre än andra?
Eller så är det helt enkelt så att folk inte vill läsa om vardagslivet. Man föredrar att läsa det förskönade livet.
Det är väl som med redigering av kort. Man ändrar, drar lite i spakarna och vips så har man gjort bilden vackrare att se på.


Må så vara. Bara en reflektion från min sida :)
Efter en dålig sömn i natt, så ska jag & min halsbränna,  släpa fram dammsugaren i jakt på ett någorlunda dammfritt hem. Utfodra katterna som håller på att tugga på mina ben snart. Och kasta mig in i duschen och hoppas känna mig någorlunda snygg för att kliva utanför dörren idag :)


Men vet ni vad! Jag ler stort ändå! :) För jag mår bra, har ett arbete, fina vänner och en underbar familj. Då struntar jag gärna i extrakilon och dammtussar emellanåt.

Rofyllt

Arbetspasset över. Tog mig ner till sjökanten och träffade på sambon & ett gäng vänner. Åskådare till allvarlig metning. Rofyllt och skrattfyllt.Gudomligt söt liten Gabriel :)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0