pool

Bild från poolbadandet tidigare i veckan. Tack för att vi har den, för även när man är sjuk, är värmen jobbig och då kan man snabbt ta sig ett dopp för att återigen krypa ner i soffan och tycka om när sambon rår om en. Han Som kom hem som en överraskning på posten tidigare än vanligt. Kunde inte passa bättre, behovet var stort.


Längtan efter HusseLängtan efter husse blir så stark ibland att då duger till och med hans gamla slitna skor att gosa med


Allt på en gång

En penicillinkur var det då. Bra men samtidigt ännu en bitter sak.
Allergin tar kål på mig nattetid. Knappt nå sömn. Men varför klaga? Allt är ju bara bra, lite bieffekter här och där bara. Allt på en gång ;)Det är någon där inne, som vi längtar efter.


Smider

Njutit en stund i solen med den tredje boken denna vecka. Länge sen läsningen tog upp min tid, men så härligt och avslappnande det är.

Smaskat i mig lite lunch a lá mamma och ska nog gå ut och sätta mig en stund till.
Smider planer för fullt i mitt lilla huvud.

Snorar, kliar, droppar och snorar lite till. När ska det gå över? Inte blir det bättre av en grym hetta på arbetet. Igår hade vi 30-31 grader heeela kvällen. Tjo vad härligt. Inte när man ska jobba i det.


Det blev en dag vid poolen

Varma dagar och poolen här hemma används flitigt. Perfekt köp, liten måhända, men ack så behändig när man inte känner för att dela fläsket med övriga befolkningen på de publika stränderna häromkring :)

Fina A hade med sig käk åt oss soldyrkare. Hemgjord potatissallad och grillad kyckling, satt fint när huden blivit lagom solkysst :)


Tokskönt

Varma dagar och varma kvällar. Kvällarna spenderas på arbetet i hög värme. Dagarna spenderas så gott det bara går i solen. Fast inte överdrivet mycket, har knappt varit i solsken sen Thailandsresan och en timme igår gjorde mig lite röd i ansiktet.

Har en sovande syster i sängen just nu, ska ta och skicka in Astrid på väckningsuppdrag så vi kan åka och inhandla lite solfaktorsmörj och slänga oss på altanen för lite altan/pool-häng idag. Även Angela joinar oss sen.

Första natten med mer än tre timmars sammanhängande sömn. Tokskönt.


jag presterar

Vaknade tidigt i morse och fick rycket att åka in och jobba några timmar. Sagt och gjort. Även en visit vid mamma hanns med.
Väl hemma var jag bra trött men medan man höll ångan uppe så var det bara att passa på. Så städning, sopåtervinning, och tvätt är avklarat. Tokeffektiv söndag.

Lunchade nyss med världens bästa sambo och tänkte inta lite viloläge snart. Har fått ett nytt smeknamn på jobbet förresten. Mama. Fast med den betoningen som i Kalle Ankas julafton. Ni vet tomtarnas verkstad. Sayyy Maaama!


Omväxlande väder idag. Sol, regn, sol och så en rejäl skur på det. Nu är solen liite framme igen. Jag lägger mig på soffan. En sån dag.


Gråtmild dag

Dagen har gått i stilla tecken. En släng illamående fick mig att sova ett par tre timmar på eftermiddagen, så planerna blev lite ändrade.
Ägnar kvällen åt att vara garage-änka och njuter av ännu en skiva av mammas goda bröd och läskande vattenmelon. Bland det somrigaste som finns ju!

Väldigt gråtmild idag. Gråter till Brudens far 2. Jomenvisst.Finaste Anna med sin SinaiAlla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0