inspirationsnivån låg

Lite dåligt med inspiration. Jag återkommer när den återkommer. Och känner man sig själv rätt så blir det inte någon långvarig frånvaro.
Och snälla, sluta inte kommentera. Kanske inspirationen återkommer genom dem ;)


dyr i drift

Som vanligt är måndagar väldigt uttröttande. Satt inte en stund vid datorn igår. Eller jo, en liiten stund, men då ägnades tiden åt något helt annat än bloggen. ;)
Och servicen på bilen blev än mer dyr än vi trott. Byte av bromsbelägg runtom också, så tvåtusenriksdaler mer än dem flera tusen vi redan räknat med. Tjoho, vad det är bra med bil.
Men skapliga servicen från bilfirman som kom och hämtade mig på jobbet :)

Nu sitter jag med en kopp te och laddar inför tisdagens jobb och efterföljande träning med storebror.


Ännu en

Tidig måndagmorgon. En vecka med dagpass på arbetet väntar och hemmakvällar med sambon. Så jag har inget emot att kliva upp denna morgon. Vaknade till och med en halvtimme för klockan, så jag var uppe strax efter fyra. Men det får jag nog lida för i eftermiddag.

Dags för bilen att få sin efterlängtade service också. Så det blir nog en promenad ut till bilverkstan/affären efter jobbet, får se om jag hinner ända fram innan J möter upp mig.


Söndagsläge

Söndagsläge. Horisontella i soffan och ett öga på tvn. Matlådorna redo för morgondagen, och ingen söndagsångest. Livet som det ska.

Firat hockeyn och sörjt hockeyn. Som ni vet så har jag en AIK-are till sambo. Inte lätt inte.Bortmotning

Dagen svischar förbi. Snart läggdags. Känner av bråcket, men det ska vi mota bort.
Hockey på tvn och ögonen är trötta.

Det har varit en dag med full fart och lugn avslutning.


Day 5, a song that reminds you of someone.

Enkelt val.

Till Dig Rikard.


Dag 07 - ett foto på någon som gör dig lycklig.

Ja, den som först och främst gör mig lycklig är ju min kära sambo. Dock är korten fåräknade på honom, då han inte gillar när jag är framme med kameran.

Men jag tänkte lägga ut en bild på någon annan som gör mig såå lycklig och får mitt hjärta att slå fort.

En av Mina underbara brorsdöttrar Emma.Underbara unge.


Och vi for till soliga Karlstad

Lördagen försvann fort. Och söndagen kommer bli likadan. Men lördagen lever vi på ett tag framöver. Härlig roadtrip och en ypperlig seger (igen!) för Vargarna från Värmland. Och ett soligt Karlstad fick vi också. Lovely!Tog plats som chaufför i den cheva-vanen. Ska ju åkas med stil. Haha =)Min shotgun kunde ju dock ha valt en snyggare tröja ;)Kissepaus, och vi fick sällskap en stund av ännu en vanKärlek över gränserna;)Henrik insåg till sin fasa att han hamnat helt fel som den Modoit han är :)En polis per Aik-are =)Försök 1 att få Frida att konvertera till religionen Färjestad!En lycklig Kenny!Det döljer sig en aik-are under tröjan , därav det fina fingret ;)Klack vs klack!

Nu fick ni ta del av gårdagen. Nu ska jag sätta fart med denna dagen.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0