Tidigt åt båda håll

Tidigt i säng. Tidigt ur säng också. Mår illa även denna morgonen, likså igår. Men vet att det kommer gå över om ett tag, så det är bara att peta i sig lite frukost och mysa på.
För det är bra mysigt med dessa tidiga morgnar nu.

Jobb idag. Och sen har jag som mål att fixa klart bilderna från bröllopet. Och på det blir det en dejt med denna fina tjej. Vi brukar ses och heja i omklädningsrummet på jobbet, och läsa varandras bloggar. Men nu ska vi ta en dejt irl.


Gravidmagen igen

En dag till har snart passerat. Med arbete, och besök hos barnmorskan. Och en fikastund med Linn & Elvine.
Hos barnmorskan gick det bra, kurvan ligger perfekt och alla värden var bra också. Och hjärtljudet lät bra, även om det tog en liten (lång för mig) stund innan hon fångade det. Rörlig bäse där inne som inte ville ligga still :)
Återbesök om två veckor.

En städsväng avklarad också sen jag kom hem. Ska ta mig en promenad bort till affären nu och njuta av höstsolen mot ansiktet.
85 dagar kvar. :) Det börjar kännas som nedförsbacken är här nu tidsmässigt.Vecka 24vecka 28

Ser ni någon skillnad?


A tuesday like no other day

Godmorgon! Det är en tisdag som startar när man slår upp dem bruna. Tisdagar brukar vara tråkiga för det mesta, en utfyllnadsdag. Men idag väntar jobb, besök hos barnmorskan och sen gratta barndomsvännen som fyllde år igår. Och gosa lite med hennes söta Eline.

Så det blir nog en bra tisdag. Ser alltid fram emot besöken hos bm. :)


Äventyrar

En eftermiddagsvila är avklarad. Vi äventyrar ute en stund och funderar på vad kvällsmaten ska bju på.


Anonym kommentar

Har nästan bara väntat på att det ska dyka upp en kommentar om att jag (ve och fasa) åt leverbiff i helgen. Jag åt en och en halv biff. Och med dessa rader i huvudet, så tror jag nog att både jag och bäsen kommer överleva detta.

Konsumtion av lever och leverrätter
Lever är ett mångsidigt födoämne som innehåller sådana näringsämnen, som man under graviditeten har ett ökat behov av. Sådana näringsämnen är bl.a. folat vitamin A och järn. Intag av lever under graviditeten medför ändå vissa risker som gör att det är skäl att begränsa konsumtionen av leverrätter under hela graviditetstiden. Lever innehåller rikliga mängder vitamin A i form av s.k. retionoider, som i stora doser kan öka risken för fosterskador och missfall.

Så jag åt dem små bitarna med gott samvete och det var himla gott också. Det var enda gången jag ätit lever under graviditeten. Jag har hållt mig borta från det, insjöfisk och ädelostar.
Så, svaret på din fråga. Jo, jag är gravid. Rekommendationerna är dessa.

Och.. jag tror många gånger att sunt förnuft ska råda också. :)Magen för fyra veckor sedan snart =)


Söndagsmys

Vi konstaterade igår att vi har mycket bär i frysen och borde göra något av dem. Så jag slängde ihop en enkel paj med hallon, björnbär, blåbär och vinbär. Och så lite gammeldags vaniljglass på det. Perfekt söndagsmys framför Robert Gustafssons nya program igår. Som vi gillade mycket! :)

Kollade ni på det?


Karolina & RobertKarolina & Robert 24/9 2011


Firande på Älgen

Idag har vi firat Mammas 60-årsdag som snart infinner sig. Lunchbuffé på Älgen, bland de bästa matställena här i trakten. Timmarna flög iväg och bjöd på många skratt som alltid när vi samlas.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0