Egentid

Jag har lite egentid. Mollys farmor kom förbi efter jobbet och lånade henne för en promenad. Så jag har tagit en lång skön dusch och ätit lite mat. Skönt att ibland slappna av lite extra.
Hoppas nu på en lugn kväll för både mig & Mollan.


Hur har eran fina vårdag varit?


Photoscape

Hittade ett enklare program än Photoshop, när man t ex vill göra ett snabbt kollage, märkte jag att detta var väldigt bra :) Hittade det via Endenise .Första försöket :) Finns mycket att upptäcka även med detta programmet.


En dag med vänner

Fina Maria har varit här. Och hade med sig så söta kläder till MOlly, stort tack vännen!
Jag passade på att plocka undan i köket också medan hon underhöll Mollan. Kommer ju målare hit idag & påbörjar arbetet med köket. Ska bli så  härligt :)
Hann även med en kortis-promenad med Maria.


Snart kommer Fina Angela hit och vi tar en till promenad med henne. Min rygg är så jäkla illa, klarar inte mer än 30 minuterspromenader i stöten. Så himla drygt.


Det händer saker

Återigen ny morgon. GÅrdagen var en jobbig dag. Sessan hade en jobbig eftermiddag och grät från 15-18.30 ungefär.. Åh så ledsen man blir. Och trött. Vi slocknade som två ljus både hon och jag redan vid 19-tiden. Sen var natten bra som vanligt. Upp för att äta vid 21.30, 01.30 och 5.00. Sen sov vi igen till halv åtta nu på morgonen.

Och idag händer det saker här hemma. Efter lunch kommer en målare hit och börjar med köket. Vi ska tapetsera, måla och få köksluckorna målade. Ett helt nytt kök kommer det bli. Så härligt! Ska visa er sen med före och efterbilder.

Snart kommer Maria hit, och jag sitter ännu i sovkläderna, så jag ska sätta lite fart nu. Molly gymmar såklart och gurglar på :)På vägen hem från IKEA igår så somnade Molly igen som ett ljus. Alltid när hon åker bil :)


IKEA-besök

Hemma efter våran korta Örebro-tripp. Besök på IKEA och även lunch där med Frida. Inga stora inköp, en nya toaborste och en sån där grej till lös-teét.

Och det går att äta bra även på IKEA. Man säger bara nej tack till stripsen och tar en extra sallad till kycklingen.
Tack söta Frida för idag! Hoppas på filmmys till helgen.

Och ett roligt mail kom också, tyvärr lär jag tacka nej till det dock. För om det skulle gå vägen så skulle jag vara tvungen att vara borta från Molly halva sommaren och det har jag INTE någon lust till. Men kul att man är intressant :)Ungefär lika sammanbiten som karlar brukar vara på IKEA :) Hon har inte sett tjusningen med stället än ;)Mycket godare än det ser ut :)


Today is gonna be a good day

Godmorgon från oss! Molly vaknade vid tolv och åt i natt, men när hon vaknade vid halv fyra igen så gav jag henne bara nappen igen och hon somnade om och sov till halv sex. Härligt! Hon hade en gråtkväll igår någon timme, och det räcker för att man blir trött själv och somnade bredvid henne före åtta igår :)
Nu är mätt & torr och nöjd och gymmar för fullt. Jag ska ta mig frukost och fixa det andra här hemma medan hon ligger där.

Idag drar vi till Örebro & hänger med Frida en stund.

Astrid känns lite bättre, igår åt hon tonfisk och lite köttfärs och fick behålla det. Så jag fortsätter med godmat åt dem några dagar så får vi se om det vänder med hennes mage.


Nu tar vi kväller snart

Nu har vi varit och grattat Tomas på sin dag. Vi tänkte ta kväller nu, ska tappa upp Mollys bad och sen ska vi mysa ner oss framför tvn lugnt och stilla, om det går som jag tänkt mig. Man vet aldrig med Mollys kvällar.

Snön faller ute igen, lite surt, men men. Det är ju faktiskt bara februari ännu.
Svosch

Tog en vilostund med Molly förut, nu är vi pigga glada och snart är vi båda mätta. Molly har nyss ätit, jag ska äta lite innan vi går bort och grattar födelsedagsbarnet en stund. Blir lagom att vara borta en stund innan det är dags för kvällsbadet :)

Dagen har svischat förbi fort. Det gillar vi. Imorn väntar mys & en stund på IKEA med fina Frida. Det gillar vi ännu mer.Måste bara bjuda på en storfavorit bland mobilbilderna jag har på Molly igen, jag älskar den. Mätt och nöjd och en massa tankar ser hon ut att ha. Vad tror ni hon tänker? :)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0