Kladdkaka!

Gårdagens goda kladdkaka blev det kvar av, så det avnjöt vi det sista alldeles nyss. 
 
 
söndagen snart slut. En veckas arbete väntar. 
Sen fyra veckors semester! Nedräkning kan påbörjas!
 
 

Bildbomb från morgonpromenad

Bildbomb från långpromenaden i morse. 8,45 km blev det, runt våra fina sjöar här i staden. 
Sen mot gymmet för 5 km roddmaskin och avslutade med lite crosstrainer. Frukost på det, och nu sover Molly gott efter en lekstund med Albin. 
 
 
 

Dubbelt lördagsmys ersätter fredagsmys

Idag är vårat hjärta sitt vanliga jag igen. Ingen feber sen hon somnade igår kväll och idag är det friska och energiska tag som tas :) Vi har precis ätit tacos här och nu är Molly ute och leker med pappa en stund. 
Jag ska vispa ihop en kladdkaka tänkte jag. Lördagsmys får ersätta det uteblivna fredagsmyset. Igår handlade det enbart om alvedon, vätska och vila. När termometern visade 40,8 igår eftermiddag slog mammahjärtat volter. Och inte på ett bra sätt. 
 
 
 

Febrigt hjärta

Hej Fredag.
Tyvärr är Molly fortfarande väldigt febrig, som mest har den varit uppe i 39,9 så det är en tjej som sover av och till mest hela tiden. Mammas lilla hjärta. 
Pappa J är iväg på liten tur just nu, men ikväll får vi mysa hela familjen igen. Blev bjudna att komma och grilla hos svärföräldrarna, men Molly är såå hängig så det känns inte alls aktuellt.
 
 
Molly när vi sist var och grillade hos svärföräldrarna. 
Blev toksugen på grillat nu, men det lutar åt en Svenssonmiddag ala tacos ikväll. Vi får se. 
 
 
 uppdate. I telefonkö nu till 1177. Molly har nu 40,8!!

VAB-dag

En kortare arbetsdag blev det idag. Dem ringde från Mollys förskola/dagis och sa att hon hade feber. På pricken en vecka efter 1 1/2 års sprutan, så kanske den som spökar. Nu ligger hon i min säng efter att ha druckit lite smoothie, och kollar på tecknat. Ska nog göra henne sällskap nu. 
 
 

Tack kära blommor.

Ni vet när man står i kön på affären, trött efter jobbet och kanske en kinkig liten dam som hänger en i hasorna, eller något annat som liksom drar ner stunden just där och då. Man längtar hem och funderar på vad man ska hitta på för mat och skynda fram klockan så man får gå och lägga sig. Så kastar man en blick på dem där blommorna som står och tittar på en. Och ser de röda prislapparna som pryder gårdagens lite hängigare blommor. 
Igår fick en sån bukett följa med mig hem. Och dem lyser upp både köket och tillvaron lite extra i detta gråa väder. 
Tack kära blommor. 
 
 
 
Nu tar jag kväll. Molly slog ihop sina söta ögon för tio minuter sen , så nu ska jag och laptopen inta sängen. Jag har en sån där kväll då man saknar de där kära som inte finns här längre. Spelar ingen roll hur lång tid som passerar. När dessa stunder kommer så gör det alltid ont i hjärtat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kram från oss!

Men oj så många fina härliga besökare som hittat hit idag! Ska svara på era fina kommentarer ikväll när Molly har somnat. Brukar ha en timme för mig själv då, innan hon vaknar igen. Hon går genom någon period/fas igen. Somnar med välling i sin säng, vaknar efter någon timme och är så hejdlöst ledsen och ger sig inte förrän hon får ligga i våran säng. Ger sig verkligen inte, har försökt, tro oss. Men en period som snart går över :) 
 
Inga spännande besök idag, som gårdagen bjöd på. Men ni får gärna kika in på min Instagram, där uppdaterar jag nästan oftare än här :) sara_bjork heter jag där.
 
 
 
 
 Kram från oss! 
 
 
 

Bålgeting på besök

Har för första gången sett en bålgeting på nära håll. Kom ut i hallen där vi hade ytterdörren öppen en stund, och där var den. Kröp trött omkring på golvet. Kom jag för nära så gjorde den lite utfall, faktiskt. Så Molly undrade vad en hysterisk mamma höll på med. För visst är det en bålgeting? Stor som satan, 3 cm uppskattade jag den till. Gigantisk jämfört med vanliga getingar. Usch. Gillar inte. Ut skickade jag den efter några snabba bilder där jag hoppade till varje gång den vände sig mot mig. 
 
 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0