Filmkväll

 
En mysig afton med massa film, härliga kommentarer från oss, och så blev vi lite kära i Josh såklart. Har ni inte sett Safe Haven, se den. Tjejfilm som får många plus av oss. 
 
Vi slängde ihop en pizza, duka upp massa gott och slog oss ner i syrrans vardagsrum. 
tack tjejer, mer av detta! 
 
 
 

Vab

 
 
Vilken stil hon har. Vårt hjärta som fått vara hemma från dagis igår och idag. Snoret bara rinner och hon har varit bra hängig. Men nu börjar det bli bättre tror jag. Fast hostan väcker henne om nätterna. 
 
 
Gonatt!

En jävligt dålig kväll.

En bra dag. 
En väldigt dålig kväll. 
 
Fruktansvärd. 
Imorn ska jag tröstäta en jävla massa pannkakor med grädde på jobbet. 
Är jag så jäkla hemsk, så låt mig bara vara. Säg det till mig istället för att gömma dig bakom en skärm eller en telefon.
 
 
 
Det är meningen att det ska göra mig glad. Och en glad jag, är en glad mamma. Och den bästa Mamman Molly kan ha fått. 
 
Men hädanefter blir det inge träningsbilder varken på Facebook eller bloggen. Enbart Instagram. Jag tvingar ingen att följa. 
 

Åtta år.

 
 
Åtta år tillsammans. Upp och ner, ner och upp. 
Som det ska vara. 
 
Ord är inte nödvändiga. Ord är överflödiga. 

Utgång med jobbet

Utgång med härliga jobbarkompisar igår. Mat bowling och kalas hos Lisette. Sen for jag hemåt, trött som tusan. Och tur var väl det, Molly valde att ta morgon klockan sex. Puh. 
 
Men kul hade vi! :)
 
 
 
Emma - jag ska med ut och dansa nästa gång. Jag lövar! Småbarnsmamman med ond rygg blev bara för trött. :)
 
 

Du är kärleken personifierad för mig.

 
 

Bättringsvägen?

Jag blir så glad. Ryggen är på bättringsvägen redan, tabletterna är ju rena dunderkuren. Hoppas hoppas hoppas att det fortsätter så här. Då behöver jag inte vara hemma länge till . 
Idag har jag provat mig fram och gör lite mer här hemma. Man får känna sig för. 
 
Vi har intagit pannkaka till lunch, Molly är superglad över sitt nya kök, som hon skulle fått till födelsedagen för snart två månader sen, men det fattades en del, som nyligen kom till oss. Visst är det sött? 
Och vad sägs om hennes fina dukning? Har en duktig hjälpreda här hemma. :) 
 
 
 
Nu går vi och vilar lite. 
 
 

En uppdatering

Ligger raklång i sängen och vilar en stund igen. Många vilostunder blir det, men faktiskt så tror jag att den antiinflammatoriska tabletten kanske börjar göra sin verkan. Framåt eftermiddagen idag så har det känts mycket lättare att resa sig, och att gå. Det gör jäkla ont fortfarande, men det har lättat lite. 
 
Molly & Jimmy är och hälsar på Mollys kusin Albin en stund, så hon får leka lite med jämnårigt. Hon saknar nog dagis lite, såsom hon låtsasringa till Lollo och una och Irk (Olle Luna och Birk) här hemma. Goa tösen! 
 
Så håll tummarna nu, så det inte blir nå värre av detta. Nästa vecka vill jag helst kunna jobba igen. Och träna. Saknar´t redan. 
 
Kram på er! 
 
 
 
 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0