November

Snart har November passerat. Och jag har som vanligt varit alldeles för dålig med uppdatering här. Och att fota privat. Ska bli ändring på det nu :) En liten heads-up till mina nära och kära, nu kommer kameran vara med oftare igen ♥
 
Vi har i alla fall besökt Stockholm och Globen, för att avnjuta hotellnatt och jag fick återse både In Flames och Five Finger Death Punch för tredje gången vardera. Där fick lilla kameran följa med. 
 
 
 
Och idag var fina Pernilla här, så jag fick bjuda den gravida mamman på lite frukost och promenad. Och prata av sig lite :) ♥
 
 
 
Ha en fin onsdag. 

Happy Halloween!

När Mollys lovvecka förvandlas till vab-vecka, och hon har tampats med halsont, heshet och feber sen i måndags, så har det blivit lite mera mys än vanligt och hon missade sitt första disko, halloweendisko på fritids. Mammahjärtat går sönder då. 
Men idag, är det "bara lite feber" så en stund så roade vi oss med att pynta lite halloween här hemma och Molly fick äntligen klä ut sig. 
 
 
 
Idag åker hon för att påbörja pappa-Frida-vecka, och jag ska återigen försöka ägna mig åt mig själv, lägga alla negativa typer åt sidan och ha en rolig vecka. 
 
Först ut en halloweenförfest hos mig imorn :) 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0