Hockeyresa

      
 
Det blev en hockeyresa, med två fina tjejer, och hotellövernattning. Och så en vinst för vargarna, jäkligt gött att få stå i klacken då :) 
 
 
 

Trolldeg

Sjukstuga denna vecka, och det har varit ett par sega långtråkiga dagar, i alla fall enligt Molly. Så vi avslutar sjukstugan med att pyssla med trolldeg idag. Lite julpyssel, som nu är i ugnen och så får vi inhandla färg till nästa helg när det är dags för mamma-Mollyvecka igen. ♥
 
 
 
 

Onsdag

 
Redan onsdag och Molly börjar på sin önskelista, och katterna lever om som vanligt. Kan vi bromsa veckan lite nu? 
Idag har det varit en rätt vanlig vardag. Jobb och skola, följt av träning och mormor. Och lite utdelning av inbjudningarna till Mollys kalas. 
 
Hur har eran dag varit? 
 

Oktober ut

 
 
Lite blandade bilder från resterande oktober. Ja ni ser ju själva.
Fick hämta hem en krasslig Molly idag från fritids, ingen feber men en envis hosta och allmänt hängig. Ska få middagssällskap idag men det får bli en snabbvisit så vi får ta och krya på oss sen. Jag känner mig inte heller helt okej...
 
Hoppas ni får en fin kväll! 

Herkules

Vi har ju våran Herkules, ibland tror jag det är lite hundgener i honom. Han var ensam kattunge när han föddes, och han har så speciella egenskaper. Morrar när han äter, inte så att han utgör nån fara, men det låter bra roligt. 
 
 
Och sen det här med att han apporterar med sina bollar. 
 
 
 
Och det är inget vi tränat honom till heller. Det bara började en dag. Han kom med en i munnen och släppte den framför mig. Jag kastade den, och han sprang efter. Och kom tillbaka med den. Och igen och igen, och nu är detta något han vill göra dagligen. Han kommer själv med bollen och släpper den framför en när det är dags. 
 
 

Kanelbullar

Kanelbullens dag, lite bilder från det. Bättre sent än aldrig, eller?
 
 
 
Tappert försök att hålla liv i bloggen. Är ni några som är här inne o läser så lämna gärna en kommentar så ska jag göra mitt bästa för att hålla liv i den :) 
 
 

Harry

 
 
Våran nya familjemedlem Harry. Redan en given del av familjen, och passar perfekt in hos oss. En liten miniversion av Herkules , som nu fick rollen som storebror. 
Dynamit-Harry, perfekta namnet på detta lilla yrväder, som mer än gärna äter och kurrar så man får höja ljudet på tvn, och ska sova på halsen på mig på nätterna. ♥


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0