En ovanlig syn

Ett besök hos frissan. Jag är jättenöjd. :) Svårt att vänja sig bara, som vanligt =) Man får en mindre chock när man passerar en spegel.
Mer åt det röda hållet än vad som ses på bilden längst ner. Inte ofta ni ser mig i bloggen, här ser ni en osminkad och trött Sara.
Men nu är jag pigg. Tre timmar hos frissan och lunch i magen. Idag blev det köttfärssås och stekt strimlad vitkål. Perfekt alternativ till den tråkiga pastan som jag inte äter numera.



Så söt vovve som ville ha min uppmärksamhet hela tiden =) Barca tror jag hon sa att hon hette :)


Vikten fortsätter neråt sakta men säkert.


Kluven hejaklack

Vi ägnade kvällen åt hockey och umgänge med Tobbe & Moa som kom ner. Ett glas med citronvatten med hallon i , fick förfriska min kväll. Var toksugen på lite nötter, men hade inte orken att dra mig iväg till affären. Lika nöjd för det var jag.
Dock gick ju inte hockeyn som önskat. Trots att Molly fick agera kluven hejaklack ;)




Molly twoface

Att en unge kan se så olika ut på två kort, från den ena dagen till den andra :) Men lika söt och go som alltid.

Idag har vi varit till Marieberg med syster/moster och småshoppat lite. Jag unnade mig den första belöningen som en delbelöning för viktnedgången. Ett par nya bhar. Dessutom hittade på rea, så tre stycken för 225 kronor! Som hittat!
Imorn blir den stora belöningen för att ha tappat hittills 30 kg. Klippa och färga håret, ska bli sååå skönt!

Fick med mig lite nya kläder till Molly som moster inhandlade. Svea-tröja från Lager 157 och lite sommarkläder från H&M.
Och några detaljer till köket. Så snart ska ni allt få se det klara köket!

Åt god buffé och så blev det att köpa stol till Molly, då vi såg igår att hon verkligen gillade att sitta i kusin Albins matstol från IKEA.

Nu är både jag & Molly trötta, så jag hoppas på en vilostund. Kvällen blir lugn och stilla på soffan. Ladda för det stora roliga imorn =)




Igår och idag :)






Nästan en..

.. enkel variant av club sandwich. Vi tog gårdagens kycklingröra och la på bröd, (jag tog mitt goda lchfbröd såklart) och sen klippte vi småbitar av knaperstekt bacon och strimlade uppepå. Och jag tog lite riven ost också, kan aldrig gå fel :)
En perfekt lunch av rester!


Bästa tiden på dagen

Nu sover Molly lite på förmiddagen. Morgnarna är hennes bästa tid på dagen. Det jollras, leks och tränas. Och allt med ett stort leende på läpparna.
Lilla toka, du gör oss galna av kärlek till dig!


Godmorgon med LCHF



Lite dåligt med frukost här hemma, i alla fall enligt min smak för morgonen. Så jag tog och slängde ihop lite lchf-bröd på tio minuter. Perfekt att ladda med inför dagen. Som däremot är ganska oplanerad.
Ser dock ut att bli fint, så jag tror det får bli en jakt på lite vitsippor.


Födelsesdagsfika

Nu sover Molly. J är iväg och grejar en snabbis. Jag har hockeyn på såklart, och ni vet ju alla vilka jag håller på ;)
Vi har grattat J:s lillebror som fyllde 22 idag, med choklad och lotter. Riktigt orginellt ;) Som vanligt bullades det upp med lite fika. Även lite för min del, av den rätta sorten såklart!

Molly var pigg & glad hela tiden, hon ler mot alla som tittar på henne & säger något. Nu sover hon utmattad efter bad och mat & mys.

Tror minsann mitt humör fått den där svingen uppåt.





Mollys stirrblick! :) i gammelmormors knä =)


Modesty, den lilla hjälpredan

Dåligt med bloggande från min sida. Har en liten bluesperiod, humöret är lite nere, och jag vet inte riktigt varför. Saker känns lite hopplösa ibland, och man blir lite besviken.

Men idag tog jag en promenad med Sandra, hundarna och hennes barn. Modesty sprang mestadels omkring själv, och hjälpte mig att skjutsa Molly i vagnen :) Så söt!

Snart ska vi äta lite, sen iväg och gratta J:s lillebror som fyller idag. Även min bror fyller idag :) Men han firar vi i helgen hoppas jag.



Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.




RSS 2.0