Lungorna påfyllda.

En tur till skogs. Resultatet blev en större skvätt svamp, oboy i hela bilen, frisk luft i lungorna, påfylld med skratt, en blöt rumpa och en nöjd själ. Tack vännen. Det gör vi om.


Lunchdejt

Haft en mysig lunch med Lena, en fd arbetskamrat som man mer än gärna håller kontakten med.
Samtal och skratt, våran sak det :)

En dusch och plock nu, sen hoppas jag få ner mina svullna fötter i stövlarna så jag kan hänga på Ica ut i skogen.


Nightmare

Jag är så trött på dessa mardrömmar. Att vakna ledsen och kallsvettig är hemskt. Och inte kunna somna om. Och ingen bredvid sig att krama på. Sover alltid sämre när J är iväg på jobb.

Så här har man varit vaken sen fyra igen. Inte så värst tidigt ändå, hinner få lite gjort innan det är dags för jobb igen.
Efter jobbet blir jag bjuden på lunch, och trevligt sällskap på det också. Kunde inte bli bättre.

Hoppas mina ben och fötter och framförallt ryggen känns bättre idag än igår, så jag kan ta mig ut på den där skogsstunden. Längtar faktiskt efter skog och tystnad.ett år gammal bild på moi! :) Tagen av Sofia


Min vecka
Ja ni ser ju vem som är den kunniga bakom listan ;) Besök hennes blogg vetja!
Dock mina sysslor denna vecka =)


Tråkig tisdag med en twist

Tidig sänggång igår blev det också. Dock låg jag vaken flera timmar, snörvlandes och hostandes. Men ta i trä, det känns inte så farligt nu på morgonkvisten. Vaknade före fyra nu på morgonen, och kunde inte somna om. Mycket konstiga och stundtals otäcka mardrömmar, som vanligt.

En sån där tråkig tisdag idag. Men förhoppningsvis blir det en tur till skogen i eftermiddag. Kanske packa ner en liten matsäck också och slå sig ner på en stubbe.


Ge och ta

Vissa personer förstår sig inte på begreppet, att både ge och ta.

En eftermiddag med värk överallt från knopp till tå. Jag överväger att gå och lägga mig för kvällen. Tankar snurrar och huvudet likaså. Kissarna ligger redan i sängen och undrar varför jag vandrar oroligt av och an.

Men ack, när det buffar till i magen.. Det finns inget som lugnar själen mer.


Uppmuntran

Skriver en mindre uppsats, så gott som klar, till Försäkringskassan. Och hoppas på gott resultat tack vare den.
Ska ta och vila mina klubbor till fötter, uppsvullna till max, en stund på soffan. Det vankas rester till lunch, av den goda hembakade pizzan som sambon slängde ihop. Jag assisterade väl lite, men tror han ville muntra upp sin buttra sambo igår. (gravidhormonerna flödade en stund).Bilden gör den inte rättvisa. Så himla gott. Salami, tonfisk och stekta kantareller (tack för dem Emma)


Veckan

Mannen har farit iväg på veckans arbete. Jag har tagit morgonduschen. Njuter än av mörkret som råder. Jag ska tända lite ljus och njuta av lite morgongröt innan det är dags att fara till jobbet.
Den  här veckan kommer svischa förbi med allt roligt som är planerat. Bebismys, BM-besök, Grillafton i Grönbo och bröllop. Ingen dålig vecka med andra ord.Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0