Redo

Nyfriserad, ny topp och nya skor (köpta för ett år sen, men är hittills oanvända). Nu är även mamma i familjen redo att fira valborg. Hoppas på mysigt väder, god mat och härliga skratt. Det vet jag att det blir.
Molly tar en sista vila innan vi far mot Grönbo. Mannen kikar in hos grannen. Jag läser lite bloggar. 
Ha en fin kväll ni fina! Blir så glad över era kommentarer.
...

Dagens Instagram

Från de senaste dagarna.
...
...
Mycket mat i min vardag. Mycket vardag överlag. Men en härlig sådan.
Man lär sig läxan. Håll dem goda nära. Låt dem andra vara på avstånd.

Valborgsfrukost

Godmorgon! Så var det måndag, men en ledig måndag för många. Mitt jobb fortsätter dock vilken dag det än är. Rollen som mamma lägger man inte så lätt åt sidan ;)
Här har vi alla ätit frukost nyss. För min del blev det jordgubbar med grädde och en lchf-macka med massa ost på.
Dagen är Valborg. Och vi spenderar den enligt tradition i paradiset Grönbo. En av de få platserna som själen verkligen kommer till ro på. Jag älskar att vara där ute. Naturen, familjen, härligheten.
Men först ska jag in och klippa mig i stan. Håret klipptes för en månad sen, växer som ogräs. Luggen måste fixas till och jag tror jag satsar på mer uppklippt i nacken. Mer lutande page skulle jag tro. :)
...
...
...
Så himla gott!

Cakeballs

Har "bakat" lite. Säger "bakat" för det var nog det enklaste jag slängt ihop. Cakeballs. Kladdigt, men goda enligt sambon min som varit provsmakare. Jag håller mig ju borta från socker. Så jag gör dem bara. Faktiskt inte frestad heller, konstigt nog :)
....
...
Får hoppas dem går hem imorn, tänkte ta med dem till valborgsfirandet. Och går dem hem så kanske jag slänger ihop några för mannen att ta med till jobbet på onsdag. Har hört att fika går hem hos snickrarna.

Förfaller

...
Tog en härlig promenad med svärmor och Molly på fm. Solen gassade på oss och vi gick på grusvägen. Hittade ett mysigt litet torp i skogen, som bara står och förfaller. Varför gör man så med så mysiga hus?

Carbonara a ´la LCHF

Det går också minsann. Och gott var det.
...
....
...
Molly har somnat en stund. Jag tar nog en vila jag med.

Grillkväll a´la lördag

Helgrillade fläskfilé (marinerad med chipotle & citrus), hasselbackschampinjon, grillad champinjon, varierad sallad, grillad haloumi och såklart aioli.
Vi har en väldigt oblyg tjej än så länge, som charmar alla :)
Nattning av Molly.
Godmorgon. Är uppe före resten av familjen och njuter av morgonsolen som strålar in. Hade en jättemysig kväll igår med Tobbe & Moa-Lina. Grillade gott, åt gott och hade en mysig kväll i soffan därefter. Lyxade till kvällen med lite Coca-Cola Zero & ost & nötter för min del, härligt. Är inte så mycket för läsk, men blev lite sugen igår. Och den är ju acceptabel i lchf-tänket.
Idag har vi en tripp upp till J:s föräldrar inplanerad tror jag. Och promenad såklart.
Hur spenderar ni denna söndag? som inte känns som en söndag.

Ett mindre hav

Ett mindre hav av blommor hos grannen. Jag blir så glad över dessa härliga vårblommor.
Här njuter vi av god mat, goda vänner och glada miner. En härlig lördag. Trött i kroppen efter jobbet, men att få umgås med nära och kära piggar upp.
En fråga. Använder oss av Google Chrome. Sen dess så är det omöjligt att få mellanrum mellan bilderna här på blogg.se.
Finns det något man kan göra? Förutom att skriva text emellan.


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0