En stunds utelek

En stunds utelek. Hämta posten & plocka stenar i hinken. 
 En betydligt piggare & gladare Molly idag. 
 
 
Molly vilar och jag hoppas hon gör så någon timme till så vi orkar med en kväll i Grönbo. Vår traditionsenliga valborgsmässoafton får nu ta fart. 
 

På bättringsvägen

En mycket piggare Molly som sovit hela natten i sin säng, har ju inte hänt på snart två veckor pga att hon inte varit 100% frisk. Men inatt hände det. Så skönt för oss båda! 
Och ögonen är mycket bättre. Inte alls så mycket var när hon vaknade. Hoppas det håller i sig under dagen så vi kommer iväg till valborgsfirandet. Vill inte missa det, en av årets höjdpunkter med familjen. 
 
 
Igår
vs
idag
 
 
Bilder från Instagram där jag nu heter sara_bjork 

Du & Jag

 
Du & Jag
 
 
En sån där dag när man mest känner sig värdelös och hjälplös och saknar den där karln extra mycket. 
Hemma & vabbar med en Molly som har ögonfluss. Och jag har bitit av en tand. Bästa tandläkaren erbjöd tid idag, men hur lätt är det att hitta nån som vill passa en Molly som är sjuk. Suck. 
 
 

Älskade unge

 
Älskade unge. Nu är det lite för mycket sjukdomar som besöker oss. Först förkylning och hosta (som håller i än), sen magsjuka, och nu ögonfluss. 

Girlsnight

En helmysig och såå rolig kväll hemma hos min fina svägerska Malin. 
Supertack för en härlig kväll tjejer! Speciellt till Malin som ordnat så gott att äta och dricka och var den perfekta värdinnan som alltid ;) ♥
 
 
Lovely. 
 
 
 

Snabbshoppat

Blev en ganska snabb tur till Örebro idag. Jag kom hem med träningstights, sportbh, träningslinne, fibervax, saltvattenspray, och.. en ny  träningsväska! Alltihop gick på ca 400 kr. Tack för presentkort, jajemen! 
Och så en flaska rosé, årets premiär ikväll! Solen hjälpte till med det valet! 
 
Nu sitter jag klädd, osminkad ( ska ju få testa lite på partyt ) och redo att bege mig snart. Hoppas på en glad och rolig kväll med härliga tjejer! 
 
 
Vi hann även med en fika i solen hos svärföräldrarna där Molly varit och lekt av sig några timmar :)

Vuxentid på g

Månadens räkningar avklarade. 
Vi tar en sväng till Örebro idag, snabbt blir det. Varken jag eller karln är nå för att strosa i affärer direkt ;)
Har presentkort på H&M som jag ska utnyttja. Prio ett är en vårjacka eller gymväska. Prio därefter blir väl Mollykläder om jag inte skulle hitta det till mig :)
 
Sen ska vi iväg och kolla på bil. Vi hade bestämt oss för en , men nu väger blickarna mot en annan. Så vi får se hur det slutar. 
Molly ska åka och hälsa på sin farmor under tiden, så vi får lite vuxentid jag & Karln. Inte helt fel. Vi har jobbiga nätter just nu med en Molly som inte vill sova ordentligt eller själv. 
 
 
Solen skiner, våren är här. Djupa andetag och härlig energipåfyllning! 

Ett besök på logen

Har inte rotat så mycket än, men det finns en del gammalt (skräp) och annat där. 
Våran loge. 
 
 
 


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0