Finfin onsdag!

Har en bästa bror, han har fixat mobilen åt mig, funkar finfint nu. Yes! Handikappet är borta.
Myst hela dagen med pepparkaksgummor framför kameran, fika och bjuden på mat, och mera fika. Träffat mamma en stund, fyndade söta barnkläder på Erikshjälpen för tio kronor plagget. Tokbra dag!

Imorn är det semesterdags. Dags att komma bort, rensa och fylla själen med goda tankar och ännu bättre luft.

Tjuvkik på Elvina :)


Bättrar sig

Haft en fikastund med Maria, snart ska jag iväg och fixa dagens sysslor. Fota två små gullungar också står på agendan idag. Och förhoppningsvis få telefonen fixad. Har fått låna en av mamma så länge. Känner sig handikappad utan telefon.Fick så goa kakor igår av Angelica :) tack!!


Dålig tisdag.

Tisdagar är oftast inte några jättebra dagar. Gårdagen var inget undantag. Mobilen la av. Först kunde jag inte ta emot sms, bara skicka. Och ringa och surfa gick bra.
Skulle göra en uppdatering, kopplade in på datorn.. Uppdateringen gick igång.. Men. Så får datorhelvetet för sig att uppdatera brandväggen samtidigt och startar om datorn av sig själv. Medan telefonens uppdatering pågår. Suck.

Så nu kan jag inte ens starta mobilen. Bara ett stort utropstecken när jag försöker.
Hoppas bror kan rädda den i eftermiddag. Inge vidare att sitta här utan telefon och höggravid. :/

Arg och lessen, man överreagerar lätt som gravid. Så nu får ni inte ens en bild till detta inlägg. :/


Sovardag

En riktig sovardag. Jag har aldrig kommit upp i något högvarv idag, det har varit mörkt och dystert ute. Men jag fick en fin pratstund med A på förmiddagen och så fina presenter.
Efter lunch la jag mig för att sova och vaknade för en stund sen. Sov nästan tre timmar. Kanske beror på de ynka tre timmarnas sömn jag fick i natt.

Har sån halsbränna, och de hade slut på novalucol på affären när jag var där. Fick köpa något liknande, kommer hem och ser att dem fick man ju inte ta när man är gravid. What the f**k, blev mitt utrop då. Åh. Ännu en natt med halsbrännan från helvetet och uppstötningar.
Måtte vara en riktigt hårig liten en som kikar ut sen, sägs det ju, när man har mycket halsbränna. :)

Skulle mer än gärna fortsätta sova. Jag ser fram emot att ladda batterier och själ i Sälen i helgen. Tänk om det bara kunde finnas lite snö också att njuta av.


Adventsfika

Fick finbesök till adventsfikat igår, då min kära storebror tog med sig sin Malin och deras goa Albin upp hit en sväng. Och även min ena brorsdotter kom och hälsade på oss och sin kusin för första gången. Mysigt fika med några av de bästa med andra ord.Hade ju smarrig tårta kvar från överraskningen kvällen innan, jag som inte brukar gilla tårta föll faktiskt pladask för denna ;) Syrran kan hon :)


Återigen högt ISO-bilder, men så söta ändå :)
Julstämningen kommer sakta men säkert.

Poppar julmusik på min God Jul - spotifylista och bäsen sparkar ikapp emellanåt :) Blir så sugen på att dra igång med lite pepparkaksbak och sånt, men ska vänta lite till med det. Blir nog nästa vecka. Ska försöka börja varva ner inför Sälenresan som tar fart på torsdag. Ska bli skönt, en sista kort-resa att njuta på, innan vi utökar familjen.

Kikar på julkorten från förra året när vi var i Thailand, vilken kontrast det kan bli :)
Några kort från våran julafton nere i Phuket förra året.
Kontrast minsann mot en jul här hemma.Lussekatten

Lussekatten Astrid.Nu drar jag till Örebro, har ägnat några timmar åt att redigera kort, så det ska bli skönt att resa sig från stolen och göra nå mer aktivt ;)


Mysfrukost allenaMysfrukost, jag och kissarna. Dem tigger leverpastej, jag njuter av varm choklad och den mysiga atmosfären vi äntligen fått till här hemma. Och saknar redan mitt ♥ som for mot huvudstaden för veckans arbete, för några timmar sen.

Idag väntar Örebro med mammsen, besök av mäklar-Linn och lite småpyssel här hemma.
Ska packa BB-väskan, ett projekt bara det ;)Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0