Måndagsfunderingar

Uppe före fyra idag. Men sov faktiskt bra i natt, till sambons förtret då jag har en förmåga att snarka ljudligt numera. Payback för alla gånger jag stått ut med hans ;) Närå, i natt sov vi nog båda ganska bra.
Han har styrt mot huvudstaden för några dagars jobb.

Jag ska ta mig an lite frukost och se vad tvn bjuder på.
Eventuellt blir att åka in till USÖ idag för att få information inför förlossningsdagen. Inte alls pepp på att åka dit, har varit till Örebro flera gånger senaste veckan, men får se. Det är ju varannan måndag man kan åka dit på drop-in.

Ska i alla fall måla på lite möbler. Påbörjade den svarta spegeln, som nu ska bli vit, igår. Frågan är bara om jag ska köpa riktig maskeringstejp eller om frystejpen funkar? Bara man kommer ihåg att ta bort den efter varje strykning, sa min kära sambo.

Måndagsfunderingar.Gosigaste Fröken Astrid i min famn just nu.


En natt helt utan sömn

En väldigt lång natt. Vaken sådan, då jag ej kunde spendera den i min egen säng utan på soffan. Där det är omöjligt att sova.
Söndag redan. Om några dagar går vi in i vecka 34.  Det kanske går ganska fort ändå?

Mycket tankar finns det gott om runt livet som komma skall.Sorry för den suddiga bilden, den påminner om mitt huvud idag. Snurrigt värre efter noll minuter sömn.


Nummer ett

Har en liten kissefröken som gärna placerar sig framför skärmen när man sitter vid datorn. Hon är en liten uppmärksamhetssökare, alltid.
Och ska alltid vara nummer ett. :) Mattes lilla gos.Pratar du likadant om mig, som du gör om dina andra vänner?


Italienskt och bowling

Tidig lördagsmorgon, har varit vaken sen halvfemtiden. Sett solen sakta gå upp och frosten som ligger där ute och får mig att kura ihop lite till i morgonrocken.
Laddar för att åka en sväng till IKEA igen i hopp om att bokhyllan ska finnas idag. Tredje gången gillt.

Sen ska det målas lite mer på möblerna, nere i målarstugan som jag upprättat i källaren. Och därefter en oplanerad kväll.

Gårdagen spenderades med middag och bowling inne på Lindesbergs Arena. Italiensk buffé gjorde oss mätta i magen och bowlingen gick ju skapligt med tanke på mina handikapp jag numera har kroppsligt. Svullna händer, rygg/axelvärk och den enorma magen som matchade klotstorleken :) Tack kära ni för en mysig kväll med många skratt.Mina goa svärföräldrar :)Glamouröst

Sover lite mer och lite längre när karln är hemma. En trygghet i sig antar jag. Vaknade inte förrän fem i morse. Nästan sex timmars sömn, det var längesen.

Fredag idag. En tur till Örebro med mammsen väntar. Såna där nödvändiga saker som amningsbh och bröstpump ska inhandlas. Glamouröst värre.Silla & Sivert, syrrans fyrbenta monster :)


Pannkakslunch

Blev bjuden på pannkakor hos en febersjuk syster idag. Lite feber håller inte systrar isär. Och det var så himla gott, så det var det värt.Nyduschad, en timmes vila bakom mig, så nu är jag redo att ta emot min kära sambo med glada miner och öppna armar.

Vad har ni för planer för helgen?BM-besök

Besöket hos BM gick fint. Fick träffa min ordinarie barnmorska nu igen, efter att ha varit hos två andra ett par gånger. Skönt det, Ulla är den bästa må jag säga :)
Mätte magen (29 var sfmåttet idag) och lyssnade på hjärtat, till mammas glädje, som var med mig som sällskap idag. Blodtrycket var bra, hade gått ner lite sen förra gången, vilket bara var bra.

Åter igen om två veckor.

Vi tog en lätt fika i på lasarettet efteråt och bestämde en Örebroresa imorgon. Och på lördag blir det IKEA med syrran. Och på måndag USÖ för information. En del Örebroturer med andra ord.
Men jag behöver sysselsättning :)


Mera AnnaAnnas blogg hittar ni här.


Ska ta mig en dusch, bränna ut en skiva med dopbilder och snart bege mig mot stan. Ruggigt väder ute, helst vill man slå sig ner i soffan med några filmer. 
 Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0