Klicheér

Det brinner i trädgården nu. Förhoppningsvis så har karln kontroll över brasan. Det är rishögen som legat här sen innan vi flyttade in. Dags att bli av med den tänkte vi.
Katterna var dock inte förtjusta i elden. Flydde upp i träd och in i buskar. =)
En arbetsdag avklarad. En till imorgon. Hela helgen fylld med arbete. Men inte klagar jag.

Riktig husfru numera. Kom hem från jobbet. Tog in posten, la in en tvätt, tog ner tvätt, diskade, betalade räkningar och lagade mat tills karln kom hem.
Nu är han mannen i huset och sköter elden utomhus. Vilka klicheer. Thats life.

Blev en liten skvallerkväll hos Sanna igår. Alltid lika trevligt. Skratt och skvaller. Therese ville ju ha uppdatering på allt som skett under de sista tre veckorna. Dock kom vi fram till att det inte är mycket som skett.

Dags att kolla så att inte karln brunnit upp också.
Ciao!

Dem är hemma!

En måndag morgon har anlänt, och jag får vara ledig idag.
Min karl kom hem igår. Det firades med tortellini och terminator 3. :) Så skönt att ha hans armar om mig igen, saknat mer än man trodde. Both ways.

Och Bresso är hemma igen! =) Dags för uppdatering och kikakort ikväll. Välkommen hem!

Ska ta min promenad nu, så jag kan släppa ut katterna när jag återvänder.
Ciao bellor!

Söndag.

Sitter och segar på jobbet. Mår inte nå bra alls idag. Mår illa och har ont i magen. Men ändå är jag glad. För nu behöver jag inte oroa mig längre. Ni är nog några som vet vad jag syftar på. =)
Och idag kommer Jimmy hem. Äntligen har de här fyra nätterna passerat. Åh vad jag ska krama honom. Snusa honom på halsen, bara bli omhållen.

Snart ett och ett halvt år för oss. Funderar på om man ska hitta på nå speciellt. Men vad? Den artonde augusti är det i alla fall. Får se om man har ork att hitta på nå speciellt. Får anlita en festfixare. =)

Ledig imorn igen. Hoppas verkligen på fint väder. Men det är väl för mycket begärt av en svensk sommar.
Redan augusti om några dagar. Och i september tänker jag fara ner och hälsa på Sara i Göteborg. Gäller bara att passa in några dagar. =)

Har en lååång önskelista på kläder från Ellos. Hrmm. Hur ska det gå?

Nej, dags att leverera mat till våra hungriga.Ciao!

Lucifers kyrka.

Efter att ha spenderat största delen av dagen i sängen halvsovandes och gloendes på filmer jag sett många ggr förr, så vaknade jag till slut till liv. Kastade på mig kläder och åkte ner till Sanna, där även Frida infann sig efter en hård arbetsdag.
Rastlösa själar alla tre, vi tog opeln och styrde mot staden. Inhandlade roadtripsmat, det blidde inge hemkört och cola i uppblåsbar pool, det blev chips och pucko i en vinröd Renault.. =), och ställde in oss på Fellingsbro. Ångrade oss dock strax därefter, och tog vackra vägen genom Rya hemåt.
Åkte genom barndomsgatan för mig, och snart infann vi oss i hällabacken, och tog av till Lucifters kyrka, efter att ha pratat skräck en stund.
Själv har jag aldrig varit där och var väldigt nyfiken. Sanna var räddast. Frida var lugnast.
Det blev något skrik här och där, lyckades skrämma varandra lite. Det var en skum syn. Granar som böjs på det viset. Mja..
Skreks dock värst på vägen därifrån, när vi nått toppen av hällabacken. Hujedamig vad vi skrek. Haha.

En trevlig kväll får jag återigen tacka för. Nu ska man snart försöka sova. Imorn kommer äntligen min karl hem. Som jag saknar honom.

 Scary..

parkfest nr 2

Mycket blandat i huvudet när jag vaknade idag. Bland annat skallebank. Passerade dock så fort jag fyllt min buk med lite ätbart och drickbart. Dock ej alkohol.
Det blev en festlig kväll igår. Vi var lite svårstartade allihopa, men det släppte. Grillmästaren Frida försåg oss med den grillade delen av maten, och sedan även efterrätten som tog emot att äta pga överfull mage, men som ändå var för god för att missa, så man åt. Mums må jag säga.

Fick besök igår. Fick klappa mage. Som jag har längtat efter henne. Sådan saknad, sådant tomrum. Hoppas det fylls igen nu. Tårar i ögonvrån kom, dock av lycka.
En halvt orolig karl 60 mil bort, kändes fint att veta att man var saknad.
Till slut begav vi oss, efter en kväll fylld med mat och tokerier vid grillen. =) Efter allsång till Alice Cooper i bilen, (stackars lillebror), så stod vi vid hotell-entrén. Flickorna gjorde skumma affärer, svarta marknaden nästa. Vi entrade hotellet, och begav oss straxteligen till dansgolvet.
Kvällen var ljummen till sättet, jag hade skoj, men kunde ändå inte riktigt slappna av.
Pratade med underbara Carro som ringde mig, underbart att höra hennes röst, dock så långt borta. Fina ord du sa vännen. Saknar dig såå. Min vapendragare i hula-hula dans.

Efter mycket om och men, så var vi sedan på vägen hemåt. Bilen åkte snabbt och svängde mycket och väl mycket för min mages smak. Längtade hem till sängen, och landade strax därefter, och somnade ovaggat.
Vaknade tidigt, som alltid när jag festat. How come? Men känner jag mig själv, så blir jag snart liggande i sängen, och sover bort halva dagen. Ska försöka undvika.

Totalt 50 kort på kameran som bildbevis från igår. Läggs ut strax på bilddagboken. Beskåda, begrunda, och våga inte göra annat än kommentera.

Nu ska jag diska. Uääh.

Tack för igår tjejer. !! En kväll med er, som alltid, lyfter tillvaron starkt.

!"#¤"#&¤#("¤%#

Fy fan för sånt här. Varför? Om? När? Hur? Frågorna är många. Ska jag ordna svar?

Rise and shine

Här har man egentligen inte tid att sitta. Dags att åka till jobbet snart. Länge sen jag var så här trött på morgonen. Kunde inte sova igår, kanske för att sängen kändes tom. Så mina ögon var vakna när Jimmy hörde av sig och sa att de äntligen var framme, vid ett tiden i natt. Somnade sen, dock så var allergin för jävlig i natt, vaknade av nysningar titt som tätt. Så idag blir en lidande dag på arbetet.
Rise and shine Sara!

image73
Sigge

läs-tips?

En givande promenad har jag nyss avslutat. Härlig luft och lagom svalt och skönt. Lite tankar som oroar, men icke som icke löser sig. Det ordnar sig, som pappa brukar säga.
Tänkte kika efter lite pocketböcker, behöver lite kvällsläsning har jag märkt. Mycket lättare att somna. Tips på läsning mottages tacksamt.
Postorderkatalogerna dräller in på mig nu, kämpar så för att stå emot. Ska hålla mig. Shopoholic-Sara, det ska inte hända mer.

Imorn är det torsdag. Sen är det fredag. Grillen ska tändas. Drinken ska blandas. Yes sir.

Nej, slut på visdomsorden för idag.

Over and out.


Alla foton är tagna av mig(om inget annat anges)! All kopiering är förbjuden.
RSS 2.0